Een bijzonder vriendelijk en vrolijk team die altijd voor je klaar staat met goede, betrouwbare en professionele adviezen.
Top, meedenkend en altijd vriendelijk
Altijd een vrolijke sfeer in de winkel. Prima koffie aanwezig.
Altijd correct
Goede service op alle gebieden
Mijn ervaring: Altijd wordt er genoeg tijd genomen om te kijken naar de beste "kijk"oplossing. Al jaren klant en zeer tevreden.
Super.
Wij zijn bij Giesbers uitgebreid getest en geholpen. Er wordt heel goed geluisterd naar je wensen en de sfeer is prettig en gemoedelijk. Doordat er goed geluisterd wordt naar de klant en vakkundig doorgetest, is er al snel een mooi resultaat!! Super blij dat ik bij Giesbers terecht ben gekomen. En ik kom graag vanuit Venray rijden!
Deskundig dit en goede service
Vriendelijke en deskundige voorlichting beteffende aanschaf nieuwe bril
Uitstekende service waarna bril snel geleverd is
Erg goed geholpen, maar moet erg wennen aan het leesgedeelte
Hier staat de klant nog centraal. Er wordt net zo lang gezocht tot er een oplossing wordt gevonden die perfect bij de klant past. Zo hebben we heel wat sets lenzen geprobeerd voordat zowel de contactlensspecialist als ik tevreden waren!
De medewerkers van Giesbers zijn in mijn ogen deskundig en je wordt er vriendelijk en met aandacht geholpen
fijne winkel, fijn geholpen
Goede service, een lekkere bak koffie en gezelligheid. Je vergeet bijna dat je bij de opticien bent. Kennis van zaken, veel keus in goede brillen en lenzen sturen ze gewoon op als je wat verder weg woont. We rijden graag een half uurtje om bij Giesbers klant te blijven.
Als klant voel je hoe welkom dat je bent. En door vakkundige medewerker worden je ogen getest en wordt je goed geholpen met het uitzoeken van een nieuw mooi monteur.
Bij Giesbers optiek heeft βzienβ een dubbele betekenis. Door de contactlenzen of brillen die je daar koopt zie je inderdaad beter, echter Tjeerd en zijn team βzienβ je ook echt. Persoonlijk, deskundig en behulpzaam advies en echt oog voor de klant. Mijn man en ik komen graag in de winkel en gaan altijd zeer tevreden naar huis.
fijne zaak met mooi kompleet assortiment. vriendelijk personeel
vriendelijk personeel, goed advies, goede service
Uitstekend!
Wederom bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen
Altijd netjes geholpen, advies op maat.Voelt vertrouwd en raad het zeker aan om erheen te gaan ππ
De fijnste opticien die ik ken. Altijd vriendelijk, geeft goede adviezen, goede service en goed personeel. Heel gemoedelijk en persoonlijk
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.