Goede geholpen en met tevreden gevoel de deur uit gegaan!!
Fijne rustige winkel, deskundig personeel, goede begeleiding. Zeer viendelijke jongedame vol interesse en goed advies. Ik heb nu mijn 2de bril op sterkte en zal zeker terug blijven komen.
Heel klantvriendelijk en nemen de tijd voor je. Daarom ook niet veranderd van opticien toen ik ging verhuizen.
altijd klant vriendelijk, en super service, als je iets vraagt kan eigenlijk alles of er word een oplossing gezocht.
Een bril kopen bij Giesbers is elke keer weer een klantenervaring op zichzelf. Ze nemen de tijd voor je en de brillen en glazen worden vlijmscherp geprijsd aangeboden.
Je word goed geholpen
Goede service, advies en ruime keuze.
Kennen de klanten, nemen de tijd voor je al Is het druk. Goed advies, prima service
Zeer klantvriendelijke benadering. Adequaat geholpen en geadviseerd.
Ben vriendelijk ontvangen, meting uitgevoerd, vanwege covid afspraak gemaakt voor bril uitzoeken. Vriendelijk ontvangen keuze gemaakt, was wat duurder dan verwacht maar ben zeer tevreden, ook de keuze en advies over de bril.
Prima geholpen
En ook deskundig en ook Corona proef ingericht
Erg goede hulp en goede service wij blijven terug komen
We hebben het er graag voor over om een eind te rijden. We worden erg fijn geholpen door heel vriendelijk en kundig personeel.
Op zoek naar een betaalbare computerbril kwam ik uit bij Giesbers Optiek. Hier werd ik prettig en goed geholpen en had een ruime keus aan betaalbare brillen. Uiteindelijk ook een keuze gemaakt en heb er erg veel plezier van.
Deskundig en klantvriendelijk, prettige sfeer met aandacht voor de klant. Goede service.
Geduldig, kundig en eerlijk. Aanrader!
Geen
Zeggen eerlijk welke zonnebril wel of niet bij me staat. Vriendelijk personeel.
Super service en ze helpen je super goed! Eerlijk en oprecht
je bent altijd welkom bij giesbers om binnen te komen en je ogen te laten meten ook al heb je geen afspraak of snel de bril recht te laten zetten ondanks dat het soms druk is en je moet wachten hebben ze daar toch altijd tijd voor
Wordt altijd zeer deskundig geholpen en een hele goede service.
Al jaren klant en nooit een vervelende ervaring gehad! Niks dan complimenten!!
Ik ben altijd blij geweest met de service en kom ondanks dat ik 10 jaar geleden in Den Haag ben gaan wonen, nog steeds regelmatig terug voor oogcontroles. Nieuwe lenzen worden opgestuurd, recentelijk ook een bril. Erg blij mee.
al jaren de beste keus in de omgeving!