Ik heb al een aantal jaren nachtlenzen. Gieberts heeft een prima service, en de kwaliteit is goed. Fijn dat je op afspraak kunt komen.
Super aardige en professionele medewerkers. Een genot om hier een bril uit te mogen zoeken. Laagdrempelige winkel
Al jaren ben ik vast klant. Inmiddels verhuisd naar een andere stad, maar nog steeds kom ik terug vanwege de goede kwaliteit, service, betaalbaarheid en de klantvriendelijkheid!
Twee brillen gekocht en ogen laten opmeten. Zeer secuur en een goed advies. Zeer zeker als opticien aan te bevelen in de regio Grave. Prima dienstverlening en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Wordt altijd netjes behandeld met veel verstand van de producten. En inzicht wat het best bij de persoon past
Belde voor en afspraak en ik kon meteen terecht. Ben heel vriendelijk en goed geholpen.
Fijne mensen en goede service
Heel welkom gevoel, laagdrempelig, klantvriendelijk goede prijs-kwaliteit en snelle levering
Dik tevreden.
Leuk personeel. Altijd tijd voor een praatje . Geen vraag is teveel.
Deze mensen doen er alles aan om je goed van dienst te zijn. Zoals met de bril uitzoeken en helpen met de zorgverzekeraar.
Goede service. Meedenken in alle opzichten.
als het vorige
Niets aan toe te voegen
Fijne ruime optiek aparte monturen leuk personeel goed hulp en nazorg.
Gewoon super service, ze nemen dd tijd voor je. Vakkundig personeel.
Professioneel en zeer vriendelijk personeel
Wanneer je ook komt , je bent altijd welkom ! Ga zo door! Er zijn niet veel "winkels" waar ze zo vriendelijk zijn als bij giesbers!
Ik vind het altijd moeilijk om een bril te kiezen die bij me past. Laat me te snel door anderen beïnvloeden. Daar hebben ze mij bij Giesbers vanaf geholpen. Voor het eerst ging ik met een bril de deur uit die ik niet meer afgedaan heb. Dat ik weer prima zie vond ik normaal... bij Giesbers hebben ze kundig en vriendelijk personeel. Kortom: geweldige optiek!
goed advies,goed geholpen en nemen alle tijd en de koffie is ook prima.
Goede service vriendelijk en goede advies. Zeer goede kwaliteit brillen
Geheel volgens Corona protocol deskundig en vriendelijk geholpen.Goede voorlichting en uitgebreide keuze.
Zeer goede uitleg over de ogen en lenzen. Vriendelijk te woord gestaan, goede service
Prima Klantvriendelijk, er werd ruim de tijd genomen om het persoonlijke verhaal te horen. Topteam
Wat je wil is een goede passendeoplossing voor jou probleem. Hier zorgt giesbers voor met hun vakbekwamer personeel. Geen te duren verkoop praatjes . Maar precies wat je nodig hebt. En daardoor de prijs ook. Kennis is een ding. Maar wat hier zeker niet ontbreekt is gezelligheid en oprechtheid. Passie voor het vak en net zo’n grote passie voor de klanten! Een goeden fijne ervaring!