zie boven
Met onze dochter van 2 een bril moeten uitzoeken. Super service! Heel behulpzaam en een goed oog voor wat wel en niet past.
service is prima. bril was sneller binnen dan verwacht. soms moet je wat langer wachten in de winkel door drukte. maar ja, 't is dan ook een hele goeie winkel , dus niet gek als mensen daar graag naar toe gaan
helemaal goed en aardig en deskundig
Altijd goede ervaring bij Tjeerd en zijn team. Persoonlijke aandacht en vakkundig advies.
Uitstekende service en kwaliteit
Gewoon een top optiek!
Zeer klantvriendelijk en ze nemen alle tijd voor de klant.
Fijn en kundig geholpen.
Altijd in alle rust een persoonlijke en vriendelijke benadering.
Zoals de titel al zegt: gewoon goede service zoals het hoort. Aardig personeel, goed geregeld, mooi meteria en heerlijke bonbons op tafel!☺️
Altijd goed en deskundig geholpen.Fijne medewerkers.
we zijn goed behandeld net al de vorige keer.
Super klantvriendelijk waar je geen nummer bent, persoonlijke belangstelling
Ga zo door. Een voorbeeld voor andere winkels.
Goede service en communicatie
Top! Prijs/kwaliteit
Deskundig geholpen met oogmeting en met het uitzoeken van een montuur
De aankoop van mijn bril was de eerste ervaring met Giesbers Optiek. Het hele proces van het uitzoeken van een montuur, de oogmeting en de snelle levering hebben ertoe geleid dat ik direct andere glazen voor een bestaande bril heb gekocht. Klantvriendelijkheid en een correcte afhandeling zijn voor mij zeker een reden om klant van Giesbers te blijven.
Al de jaren dat ik hier kom, gewoon goed.
Altijd weer super fijn om geholpen worden. Rachel en Rachel hebben altijd alle tijd en zijn toppers❣️
Zeer proper, zeker in deze tijden. Personeel dat vakkundig is en toch menselijk blijft. Ze hebben de tijd voor je.
Idem, gezellige winkel.
Zowel bij het uitzoeken als het ophalen, zo gezellig met de medewerkers! Heel fijn hie het gaat bij giesbers, zeker nu met alle maatregelingen nog dat persoonlijke gevoel. Top!
Ik kom er al heel lang word er altijd prettig geholpen. De medewerkers hebben alle tijd voor je en adviseren erg goed. De winkel ziet er verzorgd en overzichtelijk uit en het aanbod in monturen is erg uitgebreid. De service is prima. De bonbons en de koffie zijn heerlijk.