Ik zag alles dubbel met mijn veraf bril, uitgebreid onderzoek gehad en nu bleek dat ik loensde met 1 oog. Nieuwe glazen voor mijn bril gemaakt en nu zie ik weer PERFECT!! Dank jullie wel
Goede en vriendelijke service. Men gaf goed advies bij bril uitzoeken . Omdat ik een ongelukje had gehad, rade men mij aan als de zwellingen verdwenen waren even terug te komen. Men heeft toen mijn bril even bij gesteld , zodat hij nu goed zit.
Goeie service Klantvriendelijk
Ze nemen de tijd om deskundig te adviseren. Ik zou iedereen aanbevelen naar Giesbers te gaan in plaats van de grotere ketens.
Goed advies, vriendelijk en gezellig. Komen afspraken na.
Persoonlijk en in alle rust geholpen, deskundig!!!
Goede service gehad en xevzijnnzeer klantvriendelijk
Lenzen en vloeistof werden netjes opgestuurd.
Nemen alle tijd om optimaal te helpen bij oogmeting en een passende bril te vinden!!!
Mooie bril, maar zat strak op mijn neus. Moest wennen, wijder zetten betekende dat mijn bril op mijn wangen zou komen te hangen. Na een half uur steeds meer last, `s avonds weer mijn oude bril opgezet. Nu weer terug naar de winkel....
voor meerdere producten geweest. Deskundig advies en goede service en opvolging
Ik kan altijd heel snel een afspraak krijgen en wordt dan zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Geweldige service en wat een super vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel!
Even binnengelopen en direct de bril juist afgesteld.
Mijn ervaring met Giesbers Optiek is zeer goed. Tjeerd, Rachel, Rachel en Michel zijn altijd vriendelijk en adviseren goed. Tjeerd is eerlijk en verkoopt niet als hij vindt dat op dat moment niet goed is. Door problemen met je ogen waardoor je beter eerst naar de oogarts moet voor onderzoek.
Vriendelijk, duidelijkheid en nemen de tijd voor je
Gastvrij, correct geholpen!
Wij zijn al jaren klant bij Giesbers Optiek Inclusief. Onlangs hebben mijn vrouw en ik daar allebei weer een nieuwe bril gekocht. Je wordt er vriendelijk en gastvrij ontvangen. Van oogmeting tot en met het uitkiezen van de nieuwe bril wordt alle tijd genomen. Je krijgt een eerlijk advies van fijne mensen die weten waar ze het over hebben. We zijn weer naar volle tevredenheid geholpen. Een aanrader!
Het is om aan te bevelen
Fijne benadering, eerlijk en oprecht in advies.
Zeer klant vriendelijk met professionele kennis van zaken niks is teveel en alle tijd
Ik ben heel vakkundig geholpen. Er werd genoeg tijd aan me besteedt en we kwamen tot een leuk verrassend gesprek. De keuze in monturen zijn groot en up to date.
Altijd strevend naar het beste voor zijn klanten!
De klantvriendelijkheid staat hier op nummer 1
Perfect..