Mooie zaak met vriendelijke medewerkers. Prima service na het aanschaffen van een bril.
heel vriendelijke eigenaar en personeel, word goed en eerlijk geadviseerd en hebben alle tijd voor de klant.
erg goed
Wij rijden graag uit Oss naar Grave, goede hulp en denken mee.
Daarnaast supersnelle levering en klantvriendelijk
Ik ben goed geholpen bij het aanmeten van nachtlenzen, veel extra controles gehad. Het wordt goed in de gaten gehouden. Heel fijn en ook de mensen die er werken zijn super.
ik had net voor kerst mijn ogen laten meten en een bril uit gekozen . Het personeel was erg vriendelijk duidelijk en behulpzaam. Binnen een week was mijn bril klaar. Dus alles is heel snel gegaan . Mijn volgende bril is weer bij Giesbers optiek.
Mijn zorgen werden zéér serieus genomen en er werd net zo lang naar de best mogelijke oplossing gezocht tot ik tevreden was. Echt een "Top Service"
Wordt iedere keer weer zeer netjes geholpen.
Personeel altijd vriendelijk!
Ben al jaren klant. Deze keuze was er niet bij de vraag waarom ik bij u ben gekomen.
snelle levering en goede informatie ondanks mijn beperking
Fijne bediening, Professioneel, kundig.
Professioneel Vriendelijk Klantgericht Snel
Vriendelijk en persoonlijk Efficiënt Wat ik erg fijn vind is dat Rachel en Rachel precies weten wat bij mij past en wat ik mooi vind.
Fijn geholpen met de aankoop van mijn nieuwe bril.
De juiste afwijking en sterkte van mijn ogen kunnen meten. Ik heb nu veel meer kijkplezier met mijn nieuwe bril.
Zeer behulpzaam. Goed advies.
Veel aandacht en zorg voor de klant.
Nemen de tijd voor, goed advies, vriendelijk mensen. Ga er al jaren met een goed gevoel naar toe
Netjes ontvangen. Goed advies. Deskundige medewerkers. Ze nemen de tijd voor je.
Hele goede ervaring
Heeel Vriendelijke medewerkers Vakkundig
kom al heeeeel lang in deze zaak
Ik voel mij er thuis. Je kan alles vragen . Geven aandacht en weten waar ze mee bezig zijn. Hebben ook monturen voor iedere smaak.