Vakkundig geholpen en geweldig geholpen bij het kiezen van een nieuwe bril. Superblij mee.
ze nemen echt de tijd voor je
Heel fijn. werd meteen geholpen en mijn bril was heel snel klaar.
Ik had een bril uitgezocht en toen deze klaar was, compleet met glazen was ik toch niet tevreden. Ik heb gebeld en er werd een nieuwe afspraak gemaakt. Nu heb ik weer een nieuwe uitgezocht en deze kan ik denk ik volgende week ophalen. Dus goed en snel geholpen, helemaal tevreden
Netjes en goed geholpen
Al jaren kom ik hier voor deskundige begeleiding en controle wat ik als zeer prettig ervaar. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij jullie!
Zoals ik al zei.
zeer goed
Altijd enorm klantgericht en gastvrij.
Hier wordt ik super blij van
keurige bediening en hulp bij kiezen.
fijne winkel om te komen
In een prettige sfeer, door deskundige mensen met goede adviezen, weer een bril mogen uitzoeken.
Fijne opticien, kom er al jaren Nemen altijd de tijd voor je klantvriendelijk Goed advies, professioneel, ga altijd met een goed gevoel en juiste keuze van mijn bril de deur uit.
Deskundig advies en net even wat extra service. Erg fijn.
Vanaf de 1e minuut zijn ze er voor jou! In alle rust de metingen, het uitzoeken van een nieuw montuur met veel geduld en een goede smaak ....ophalen van de bril met adviezen (1e multifocale bril)Een leuke ervaring met professioneel personeel.
Ben goed geholpen
Zie hier boven genoemd
Met het kiezen, opmeten en ophalen montuur te maken met drie personeelsleden. Alle drie lieten bij mij een goede indruk achter.
Ik ben met Giesbers sinds 2005. En natuurlijk heb ik producten van andere winkels geprobeerd, dus ik kan met zekerheid zeggen dat de producten en diensten van giesbers de beste zijn.
Hier kun je altijd terecht om met een goed advies weer beter te kunnen zien, weliswaar met bril!
Top.
Heel goed en persoonlijk geholpen en mijn brillenglazen waren hier ook nog ns veel goedkoper dan bij andere opticiens. Ik kon ook heel snel een afspraak maken wat fijn was.
Als er iets is, zijn ze altijd snel met de service en denken mee. Heel fijn.