Alle tijd en goed en eerlijk advies!
Fijne ervaring. Er is veel aandacht en tijd voor je als klant. Alles wordt goed uitgelegd.
Leuke, kundige mensen die met je meedenken in oplossingen. En daarnaast heeft Tjeerd ook nog verstand van muziek.
Professioneel en goede service, snelle opvolging, beetje te snel met de enquête.
Ik kom al jaren bij Giesbers en er is altijd een fijn, persoonlijk contact. Iedereen kent je en maakt een praatje met je. Ik krijg goed advies over zowel mijn lenzen als bril. Er wordt altijd goed meegedacht en gezocht naar een oplossing.
Snel en goed geholpen
Erg kundig en bovendien erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Volgens afspraak was de bril binnen enkele dagen klaar. Het informeren via de mail is helder en volgens afspraak.
Ben al jaren vaste klant bij Giesbers optiek en is nog altijd zo vertrouwelijk als altijd.
Persoonlijk advies, met goed oogmeting met mooie en professionele apparatuur. Tevreden over de prijs en kwaliteit
Rij graag 60 km om naar deze optiek te gaan! Altijd super tevreden! Ontzettend goede service, altijd vriendelijk en mooie monturen voor iedere portefeuille.
Ik heb veel last van droge ogen en draag lenzen. Er werd goed mee gedacht om de beste lenzen en vloeistof te gebruiken. Ben zeer tevreden
Klantvriendelijke, deskundige opticien. Goede, betaalbare brillen. Wij rijden speciaal (1 uur) naar deze opticien, omdat we zo tevreden zijn.
Zeer deskundig en vriendelijk. Ruim de tijd nemend om tot een juiste koopbare komen. Er is een ruime keuze waarbij goed advies wordt gegeven.
Fijne winkel, vriendelijke medewerkers, klantvriendelijke en proffesionele behandeling.
Ntv
Professioneel vriendelijk veel keus en geweldige service
Super aardig personeel en verstand van zaken.
je word goed geholpen ze hebben geduld met je gezellige bediening
Het is altijd weer genieten om samen met jullie een bril uit te zoeken.
Uitstekend fantastisch
Iedereen neemt de tijd om je zo goed mogelijk te helpen.
Goed geholpen met duidelijk advies
bij de oogmeting heel prettig geholpen, en bij het ophalen van de bril ook snel en vriendelijk geholpen.
positief
Na een lange zoektocht naar een nieuwe bril uiteindelijk bij Giesbers terecht gekomen. Ik werd vriendelijk ontvangen en de oogmeting was professioneel. Na de oogmeting was er op een ontspannen manier de tijd om met mij mee te kijken voor een montuur. De medewerkster begreep mijn wensen en heeft actief meegezocht. Het duurde niet lang of ik had 'mijn' bril gevonden. Een week later kon ik 'm al ophalen. Na een paar dagen terug geweest om hem af te stellen en nu zit hij perfect. Ik ben door alle medewerkers vriendelijk geholpen. Ik ben super blij dat ik de stap heb genomen om naar Giesbers Optiek te gaan!