Goed service in een persoonlijke sfeer. Met vriendelijke personeel!
We zijn prettig ontvangen en geholpen bij het uitzoeken van een bril voor onze dochter. Blij met de keuze.
Ik kom er al jaren! Zij hebben kennis van zaken, en geven een perfecte service!
Altijd weer een feestje om een nieuwe bril uit te zoeken. Het personeel heeft altijd een goede kijk op wat bij je past qua montuur. Daarnaast is de prijs altijd oké en de service oké. Wilfred
Afspraak gemaakt voor een oog test. Kon binnen enkele dagen al terecht. Prettig geholpen en mijn bril was snel klaar! Tevens ook 2 zonnebrillen gekocht met een goede prijs kwaliteits verhouding.
Ze nemen alle tijd voor je.
Kom hier al jaren en altijd netjes en correct behandeld
Prima vriendelijk,vakkundig snelle service
Super klant vriendelijk Helpen snel Genoeg keus voor en bril uit te zoeken Goed behulpzaam
Voor de zesde keer een bril uitgezocht bij Giesbers. Heel prettig en persoonlijk geholpen. Je wordt direct herkend en met alle aandacht begeleid. Ze weten goed mee te denken en ook verrassende monturen aan te dragen. Ik twijfelde nog tussen twee monturen, mocht ze een dag mee naar huis nemen. Wat een verschil met de opticiens van een grote keten!
Zag in het voorbij gaan een montuur in de etalage dat me wel aansprak, vervolgens gelijk nieuwe oogmeting laten doen en een week later mijn nieuwe bril opgehaald.
We zijn super geholpen met de oogmeting en daarna het uitzoeken van de nieuwe bril. Er werd echt tijd voor je genomen en de bril was snel klaar. Super tevreden over alles
Giesbers Optiek kan ik iedereen aanraden. Al het personeel is er vriendelijk en weet waar ze het over hebben. Ruime keus in monteren voor een schappelijke prijs en mijn glazen waren de helft van wat het elders kost. Ik ben zeer tevreden.
Op aanraden van mijn vriendin heb ik een afspraak bij Giesbers Optiek gemaakt. Tijdens de oogmeting bleek dat mijn huidige bril niet de juiste sterkte had. Hierna samen een nieuw montuur uitgezocht. Eentje bril die gezien mag worden!
Fijn geholpen, er hangt een goede sfeer in de winkel. Fijn personeel, ze nemen echt de tijd voor je. Ik blijf daar wel klant. Kan deze zaak echt aanbevelen.
Prima eerste kennismaking . Kom zeker terug
Snel geholpen en ook nog een snelle levering van de bril. Nette prijs klasse zoals ik dat wilde. Vriendelijk personeel , je word geholpen met een glimlach!
Er werd voldoende tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en alles goed uit te leggen.
Altijd leuke ontvangst, goede adviezen en prima service
Prima ervaring alleen had ik verwacht dat ik de nieuwe lenzen (1 voor dichtbij en 1 voor veraf) ter plekke zou kunnen inzetten en dat iemand mee zou kijken. Nu kon dat niet:er was geen inzet vlst en behalve aan de balie geen personeel. Maar.... De lenzen zitten goed!
Goede kennis. Klant vriendelijk. Ruim de tijd nemen voor advies. Snelle service. Vriendelijke spontane medewerkers.