Zie hierboven
Heel vriendelijk,prettig en persoonlijk. Staan altijd voor je klaar!
Omdat ik i.p.v. een multifocale bril een aparte leesbril wilde uitproberen, wilde ik geen dure bril/duur montuur aanschaffen. Mijn keuze was in 5 minuten gemaakt. Prima. Ik koos voor een optometrisch onderzoek, omdat ik twijfels had over de gezondheid van mijn ogen. Het onderzoek was uitgebreid en er was ruime aandacht voor al mijn vragen.
Netjes en goed geholpen, prima advies en snelle levering.
Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Men is erg vriendelijk en zeer deskundig. Tevens is er een groot assortiment waaruit je kunt kiezen. Snelle levering. Ik kan iedereen aanbevelen hier naartoe te gaan!
Bril al na 3 dagen klaar !,
Super vriendelijk personeel, professioneel en top service!
Nemen alle tijd, goede service, zeer tevreden.
Tevreden
Uitermate prettig
Er is goed gekeken naar wat ik nodig had
Alle tijd goed advies
Ik rij hier graag voor om
Fijne en professionele service! Veel mogelijkheden voor extra en aanvullend onderzoek!
Prettig en toegankelijk.
fijne werknemers die hun vak verstaan. goede en snelle hulp
Goede service maar vooral erg mooie model brillen, voor mij als entertainer en artiest belangrijk om net met dat andere speciaal model bril op stage te staan❤️
Goed zoals altijd
Goede service, de tijd wordt genomen en advies. Alleen de nieuwe aanwinst werkt niet voor mij. Kan niets lezen. Dus ik kom snel langs.
Alle tijd. Fijne behandeling.
Deskundig personeel, nemen de tijd voor de klanten en goed advies.
Bekwaam personeel. Ik heb nog nooit meegemaakt dat mijn bril niet goed was, of scheef stond. Goede service, ik bleek allergisch voor mijn montuur, ik kreeg gratis een andere met een coating. Erg tevreden!!
Ik ben super geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je en ze zijn zeer vriendelijk. Echt een aanrader.
Super vriendleijke personeel wat erg veel geduld heeft met het uit zoeken van een bril van mijn zoon. Ze geven advies , denken mee , kom er erg graag.
Zeer vriendelijk en deskundig personeel