Klantvriendelijk, kennis, kwaliteit en een mooie zaak.
Ik koop al jaren mijn brillen bij Giesbers Optiek. Ze zijn deskundig en nemen de tijd om de klant zo goed mogelijk te helpen.
Al jarenlang aan t rommelen (bij een andere opticien) om de juiste lens te vinden maar voelde nooit goed. Uiteindelijk bij Giesbers Optiek terecht gekomen waar ze echt de tijd voor je nemen en altijd op zoek gaan naar de beste oplossing voor jou. Nu draag ik al weer enkele maanden naar volle tevredenheid nachtlenzen. Heb eerst verschillende uitvoeringen kosteloos mogen proberen, net zolang tot de juiste gevonden was. Toppers!
Altijd goede service en behulpzaam op alle vlakken. Ik kom er al jaren..
Prettig met mensen die weten waar ze het over hebben
Tjeerd en zijn team zijn echte vakmensen met de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
ik kwam voor een oogmeting en door tijdelijk minder zicht en een - en + oog werd er zeer goed meegedacht over een oplossing. Later die middag liep ik al met een aangepaste glazen in een bril naar buiten. Uitstekend geholpen!
Altijd goed en gezellig
Altijd snel aan de beurt er is een goede planning. Er word tijd genomen om uit te zoeken wat en hoe zeer tevreden.
Ze hebben alle tijd voor je.
Goede ervaring
Gewoon goed
Netjes geholpen, hebben verstand van zaken.
Vakkundige controle.
Deskundig en vriendelijke medewerkers
Vriendelijke dame die mij leuk geholpen heeft De rest kwam ook kijken of de bril mij goed stond Alle tijd genomen om mij bij het uitzoeken te helpen
Ik was toe aan een controle van mijn zicht en indien noodzakelijk een nieuwe bril aan te laten meten. Echt geweldig goed, in een prettige sfeer ben ik zeer professioneel geholpen. Alle mogelijkheden besproken met zeer ervaren medewerkster en mijn keuze gemaakt. Levering en afstellen van de bril reeds enkele dagen later.
Ik ben heel prettig en professioneel geholpen. Er is tijd voor een praatje, een lekker kopje koffie, je voelt je er op je gemak. Daarnaast is er een goede oogmeting en geven ze een eerlijk advies. Ze hebben een goed oog voor wat je staat en krijg je een eerlijke mening.
Aardige medewerkers in jullie optiek die oog hebben voor ook het kind. Jammer dat de fabriek een foutje had gemaakt waardoor de glazen later klaar maken. Maar iedereen maakt fouten! Uiteindelijk is het goed gekomen. Leon heeft een goede start met zijn bril gemaakt de eerste dagen. We gaan ervoor. Groeten familie schel
Heb nog nooit een bril gehad maar ontkwam er niet aan. Werdt goed begeleid bij het uitzoeken van een bril en alles is netjes in orde gemaakt
Hier geen snelle verkooppraatjes maar nemen ze de tijd voor je. Een goede oogmeting, meedenken en kjnken naar een leuk montuur. Een mooi aanbod en vooral vriendelijke mensen!!! Professionals.
ik word netjes geholpen
We worden altijd ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen. Met veel geduld staan ze altijd klaar voor mijn zoontje. We halen hier al sinds dat hij 3 is zijn bril (nu 4 jaar) en hij gaat altijd met veel plezier naar binnen. De service is super!
Zeer klantvriendelijke medewerkers. Geven goede adviezen betreft montuur keuze, nemen alle tijd en zijn altijd in voor een praatje. Kortom, Houden zo!!!
Vakmensen met goede service, prima prijs en je voelt je altijd welkom.