Heel kundig. Super vriendelijk. Ze zorgen ervoor dat je tevreden weggaat. Zoniet dan lossen ze het op.
Klant vriendelijk, ze nemen te tijd en geven goed advies en veel keus uit brillen.
Geholpen door iemand die nog in opleiding is en dat ging heel goed! Vlotte levering dus al met al een goed resultaat!
Al jarenlang een heel tevreden klant van Giesbers Optiek.
Omdat ik long COVID heb is voor mij alles heel zwaar. Maar daar hebben ze rekening mee gehouden en ze hebben mij daar goed in begeleid.
Binnen een half uur liep ik met een mooie zonnebril tegen een redelijke prijs de deur uit. Zelf zou ik de bril niet als eerste gekozen hebben.
Altijd vakkundige en zorgvuldige ,aandachtige houding. Gezellige sfeer
Erg kundige medewerkers. Het is een genot om hier te winkelen. Ze nemen ruim de tijd voor je.
Goede service, al jaren klant
Jaren geleden met slecht zicht viavia bij Giesbers terecht gekomen. Hier wordt nog persoonlijke aandacht aan je besteed. Een aanrader. Ik heb weer een perfect zicht!
Als ik bel voor een afspraak kan ik meestal meteen terecht.
Ik ben blij met mijn nieuwe bril met meekleurende glazen. Kan niet beter.
Ich bin ein deutscher Kunde und muss leider in der deutschen Sprache schreiben. Tjeerd Gijsberts lebt seinen Beruf mit Leib und Seele. Man hat das Gefühl dass er sein Hobby zum Beruf gemacht hat! Die Sehstärke wurde mit modernen Geräten gemessen. Herr Gijsberts nimmt sich sehr viel Zeit für seine Kunden. Die Auswahl der Brillengestelle ist groß, sodass jeder "seine" Brille findet. Das Preis Leistungs Verhältnis ist, im Gegensatz zu Deutschland, unschlagbar! Die Qualität der Brillengläser ist top! Ich will keinen anderen Optiker mehr, da lohnt sich die etwas weitere Fahrt.
Ga vooral zo door
vakkundig en vriendelijk
Goed geholpen en ze nemen hier nog echt de tijd voor je.
Afspraken op tijd, vriendelijk, gewoon goede service. Kan er een uitgebreid verhaal van maken, maar tevreden, dus goed!
Goede service fijn vriendelijk behulpzaam personeel
perfecte service
Topbedrijf met vriendelijk personeel.
Top service en advies en zeer snel geleverd
Voor het eerst in mijn leven kreeg ik te maken met een opticien, wat al een hele verandering is. Ik werd fijn geholpen, ze namen de tijd en ook kijken ze verder als ze het niet helemaal vertrouwen. Dankzij hun ben ik erachter gekomen dat ik toch lenzen nodig had. Maar ook nadat je de lenzen hebt, is de dienstverlening nog prima.
Mooi assortiment, Klantvriendelijkheid en kwaliteit
Door het hele team wordt je vriendelijk en behulpzaam geholpen. Super blij met de keuze die wij hiervoor gemaakt hebben
Kom er al ruim 20 jaar. Ook al zou ik verder weg gaan wonen, hier blijf ik klant, zolang Tjeerd dit bedrijf runt. Deskundigheid, klantvriendelijkheid service zijn top!