Fijne winkel en ik ben prima geholpen!
Al jaren komen we bij Giesbers optiek voor zowel bril en sinds kort voorlenzen. Persoonlijke aandacht, vakkundig en vriendelijk personeel.
Prettig gen snel geholpen
Topservice met altijd een vriendelijke lach!
Mijn ervaring bij Giesbers Optiek is fantastisch. Een warm welkom als je binnenstapt. Vriendelijk, professioneel personeel, behulpzaam en attent. Nemen alle tijd voor je. En niet te vergeten, heerlijke koffie.
Alles is goed verlopen en had een goede zonnebril precies voor mijn werk.
zeer behulpzaam en geduldig, flexibel
Ik wordt goed geholpen
Goede keuze en fijn advies
Vriendelijk, kundig, bril snel klaar
Goede kwaliteit van de dienstverlening, klantvriendelijk, soms wel wat lang wachten en de afspraken voor oogmeting verlopen regelmatig niet op tijd.
Fijne opticien met aandacht en wensen van de klant.
Vriendelijke en deskundige opticiens. Een aanrader.
Ik werd als klant vriendelijk behandeld. Het personeel is niet opdringerig en geeft voldoende tijd bij de keuze van een nieuw montuur.
Zeer deskundig en vriendelijk advies voor 'n scherpe prijs, nemen uitgebreid de tijd. Slijpen zelf de glazen ook bij randloze monturen op elke gewenste vorm. Levertijd +/_ 7 werkdagen. Prijs kwaliteit is TOP
Ik ben al meer dan 20 jaar klant bij deze opticien. Ben zeer tevreden. Ik word altijd zeer vriendelijk ,betrokken en deskundig geholpen. Men neemt uitgebreid de tijd voor je. De keuze is modern en zeer uitgebreid.
Goede service en vriendelijke benadering. Prettig om online een afspraak te kunnen maken.
uitstekende hulp en service
Ik ben in de afgelopen jaren al 3 keer veranderd van opticien omdat ik ontevreden was, maar dit is een blijvertje. Door de expertise van Giesbers ben ik eindelijk een keer blij met mijn bril en draag ik mijn bril met plezier. Er werd echt tijd voor me genomen om de best passende bril voor me uit te zoeken. Ook erg prettig dat mijn bril de zelfde dag nog klaar was.
Ook heel fijn dat de optiek/winkel zo lekker ruim is.
Altijd behulpzaam goed advies komen de afspraken na
Hele vriendelijke man met een duidelijk doel om zijn klant met een blij en goed gevoel te voorzien van een mooie goed passende bril.
Zeer klantvriendelijk Uitstekend geholpen in keuze maken complete bril.
Een hele fijne open winkel met een groot assortiment. Fijne medewerkers die er alles aan doen om te helpen bij de juiste keuze te maken.