Er wordt met goede kennis echt naar je geluisterd en gehandeld. Zeer vriendelijk personeel en er word ook niks opgedrongen aan je.
Je krijgt een hele andere kijk op de wereld
Een hele fijne optiek en zeer klantvriendelijk
Altijd klantvriendelijk en een goede service.
Er is een fijne sfeer in de winkel. Het personeel is erg vriendelijk en denkt goed mee.
Een goede behandeling gehad.
Het was weer tijd voor een oogmeting. Erg fijn geholpen na de meeting bleek dat ik een nieuwe bril nodig had en ook daarbij super geholpen. Echt een aanrader.
Fijne persoonlijke service bij oogmeting en uitzoeken nieuwe bril. Verder een heel fijne begeleiding van mijn vrouw die aan haar eerste multifocale bril moet.
Ook erg vriendelijk.
Positief!
Helemaal blij met de aandacht die ik kreeg bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Ook de oogmeting verliep bijzonder prettig.
Men is zeer vriendelijk, met persoonlijke aandacht, oplossing gericht, wat ik als zeer prettig ervaar.
Vriendelijk en deskundig geholpen, redelijk snelle levering van de nieuwe bril.
Ontzettend fijn geholpen met de oogmeting maar ook met daarna mijn bril uitzoeken. Er word nog echt tijd voor je genomen en mee gedacht en gekeken. Erg blij met de bril die het is geworden
Deskundige oogmeting
Alles is goed
Heel fijn geholpen, zowel de oogmeting, de hulp bij het uitzoeken van de monturen, en de verdere afwikkeling. Het was zo relaxt. Mooie monturen en heel behulpzaam personeel en ook niet onbelangrijk zijn de gunstige prijzen. Zeker een aanrader.
Goede begeleiding en advies bij aanschaf van een bril.
Fijne winkel, altijd rustig de tijd voor iedereen (dus soms wel wat langer wachten tot je aan de beurt bent). Vriendelijke en meedenkende mensen. Hele leuke collecties monturen.
Door het kundig advies en persoonlijke aandacht ben ik prima geholpen in de keuze van mijn bril. Fijne en vriendelijke medewerkers!
Ik kom al heel lang bij Giesbers en mijn ervaring is altijd optimaal geweest. Een klantvriendelijk kundig en gezellige opticien.
Afspraak is makkelijk gemaakt. Nemen de tijd voor je bij zowel de meting als bij het uitzoeken van montuur. Ruim assortiment. Adviseren hierbij heel actief en reiken monturen aan die je zelf niet zou hebben gekozen. Prijs kwaliteit verhouding is beter dan bij de wat grotere keten. Snelle service, bril is snel klaar gemaakt. Winkel heeft een fijne sfeer en personeel is zeer vriendelijk.
Ik kom al jaren bij deze zaak. De service is echt geweldig!