Fijne service! Veel geduld!! Prettige medewerkers!
Prima opticien
De enige opticiën die eindelijk een goede oogmeting verricht. En ook nog hele leuke monturen heeft. Een ooticiën waar je echt iets aan hebt.
Vakkundig advies
Medewerkster die mij geholpen heeft, zeer deskundig, eerlijk adviserend met montuur, klantvriendelijk en ook nog empathisch.
goed en eerlijk advies. verkopen wat nodig is.
Professionele kennis zeer breed, de koffie staat altijd klaar
fijne winkel, prettig personeel
Heel klantvriendelijk en hele goede service!
Goed persoonlijk advies, eerlijk gedeelde meningen! Top service!
Je wordt erg fijn en deskundig geholpen. En er is genoeg keuze in monturen.
Men neemt de tijd voor je.
UItstekend, al jaren
Heel veel geduld met het verwijderen van lens achter in oog ! Top !
Volgens gemaakte afspraak oogmeting uitgevoerd en daarna een nieuwe bril met zorg uitgekozen met behulp van Ragel.
Zij hebben er verstand van. Zeker niet opdringerig. Goede service
Professionele service. Vriendelijk, betrouwbaar en betaalbaar.
Ik wordt altijd heel goed geholpen bij problemen met mijn ogen of mijn bril. De mensen zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.
Deskundig advies, goede service, altijd gezellig.
Word bij giesbers altijd goed en professioneel geholpen. Goede service en prima prijzen.
Ruim assortiment, kundig, vriendelijk, service gericht kortom heel fijn!
Twee complete brillen aangeschaft voor mijn zoontje van 4 en half en dochtertje van bijna twee , super snel prachtige montuurtjes en twee Happy kids .
Vriendelijk personeel met kennis van zaken.
Goede hulp, vriendelijk een adequaat. Ben goed geholpen