Ik ben al jarenlang klant en elke keer wanneer ik in de zaak ben geweest ga ik weer tevreden de deur uit!
Staan altijd voor je klaar en heel klantvriendelijk.
Bij Giesbers nemen ze uitgebreid de tijd om je te helpen kiezen uit hun brede assortiment monturen en het verrichten van de metingen. De monturen en glazen zijn van topkwaliteit en worden geleverd tegen een zeer schappelijke prijs.
Geweldig meedenkend personeel voor onze zoon met de oogziekte lhon(leber) Ze namen alle tijd voor onderzoek en hulp.
Deskundigheid. Prettige manier van benadering
Ik ben zeer tevreden vreden over giesbers .ik word er alleen goed ontvangen en geholpen
Professioneel I Persoonlijk I uitgebreid assortiment I maatwerk I ze nemen echt de tijd voor je
Het voelt altijd goed om naar Giesbers Optiek te gaan. Fijne mensen die rustig de tijd voor je nemen. En meedenken in wat voor mij als klant de beste opties zijn. Expertise is hoog en divers.
Fijne mensen en je word er vakkundig geholpen vanaf dat je binnen komt totdat je weer gaat. Top.
Perfecte service en vriendelijk
Ze zijn allemaal vriendelijke en je wordt goed geholpen. De service is ook heel goed
Voor t eerst bij Giesbers optiek geweest. Ben zo professioneel en gastvrij behandeld. Dit was zeer de moeite waard!!.
Ik ben erg goed geholpen. De verkoopster dacht goed mee en samen zijn we tot een mooie bril gekomen. Ook de prijzen vallen best mee.
Vriendelijk behulpzaam verstand van zaken Fijn personeel
Altijd een fijne ervaring bij deze opticien! Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam – je merkt echt dat ze de tijd nemen om je goed te adviseren. De keuze in monturen is top; er is voor ieder wat wils. Ik slaag hier altijd, wat ook fijn is als je niet uren wilt zoeken. Kortom, een aanrader als je op zoek bent naar een goede opticien met een persoonlijke touch!
De hele staf is; lief, behulpzaam, informatief, vriendelijk! Altijd geven ze een warm gevoel. Ga zo door!
Voel mij uitstekend geholpen ! Er was voldoende tijd zodat ik rustig mijn verhaal kon vertellen er werd goed geluisterd naar mijn hulpvraag. En opgelost !
Wij zijn al een aantal jaren zeer tevreden klanten bij Giesbers Optiek. Deze keer bij de aankoop van mijn nieuwe bril heeft Tjeerd onze verwachting meer dan ruimschoots overtroffen. De service, het begrip en bereidheid om te helpen, echt super
Ik werd snel en netjes geholpen hele fijne optiek ik raad het iedereen aan
Bij Giesbers optiek wordt je gezien als mens en niet als een nummer.
Vriendelijke medewerkers en ik ben zeer goed geholpen
Van a tot z alles prima verzorgd!
Probleemoplossend te werk. Echter eerst weer goed uitvragen Al mijn vragen beantwoord Ook met redenen waarom voor wordt gekozen . En ook duidelijkheid dat men de mensen moet fine tunen voor t beste resultaat
Ook lekkere chocolademelk en bonbons :)