Goed gevoel vin verband met aanschaf nieuwe bril
Ik kreeg het gevoel dat er voldoende persoonlijke aandacht was,. Er werd ingegaan op mijn vragen en ik kreeg het juiste advies. De service is prima.
Na een weinig professionele aanpak bij de bekende opticiens en een verkeerd aangemeten bril, was ik aangenaam verrast door de uitgebreide metingen en de deskundigheid bij Frans van Bockhoven. Het is te merken dat deskundigheid, technische vaardigheid en advies hier veel belangrijker zijn dan snel verdienen. De bril werd ook nog bijzonder snel geleverd. Zeer aan te raden!
Top.
De oogmeting werd grondig uitgevoerd en bij het bepalen van hoe de glazen geslepen moesten worden werd heel precies gekeken
Als boven
Uit de voorgestelde brillen kon ik mijn keuze goed maken met een goed gevoel
Prima service denkt mee. Mooie nieuw winkel.
Heel blij met de zorgvuldige en uitgebreide oogmetingen. En hele mooi multifocale bril en officebril uit kunen zoeken :-)
Kleinschalig, hippe monturen, deskundig advies en snelle levering nieuwe bril
De heer van Bovkhooven heeft mij deskundig en vriendelijk geholpdn. Bij het afleveren can de bril wordt die helemasl passend gemaakt. Top!
Ik ben heel goed en adequaat geholpen.
Ik ben al 19 jaar klant en nog altijd zeer tevreden! Zeer veel kennis en ervaring in combinatie met een gezellige en fijne sfeer.
Het is prettig om door Frans geholpen te worden. Hij neemt de tijd en licht de situatie en de opties helder toe. Aanrader!
Kwaliteits brillen en glazen.
Vakman in het meten van je ogen, het kiezen van de juiste bril en meer dan goede service. Oh ja ook nog eens hele goede koffie.
Prettig ontvangen, genoeg tijd, vlotte afhandeling. Gaat niet alleen voor zijn eigen belang maar zegt eerlijk dat je sommige dingen niet moet doen.
Erg tevreden, snel handelen makkelijk om een afspraak te maken en goede kennis van zaken!
Zeer kundige en betrouwbare opticien.
Vakkundig personeel. Vriendelijk en geinteresseerd. Persoonlijk maatwerk
Dinsdag bril uitgezocht en woensdag al klaar. Sneller kan het niet. De eerste meting was niet betrouwbaar. Oog schommelde te veel in de meting. Een andere afspraak gemaakt op ochtend en toen was de meting zomaar klaar. Voor mij is het in de ochtend beter om de meting te doen.
Snelle mogelijkheid om een afspraak te maken . Probleem gevonden en opgelost . Daarna binnen een week de bril geleverd . Heel veel kennis in huis en dat merk je.
Goede ontvangst Hartelijk Professioneel
Kent de klant, en dat is fijn!
beter kan niet.
Lindegracht 1