Al sinds jaren klant bij Frans. Zeer deskundig en meedenkend. Van harte aan te bevelen.
Neemt ruim de tijd en veel geduld
Frans is een zeer goede opticien, nauwkeurig meten en de bril passend maken.
Zowel de collectie als de tijd die voor jou wordt uitgetrokken zijn ruim te noemen. Prettige conversatie die het bezoek extra aangenaam maken.
Goed geholpen en een schitterende bril!
Heel vriendelijk wordt heel goed naar je geluisterd. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe bril
Hr. van Bockhooven nam de tijd om te luisteren, het voorschrift te evalueren en advies te geven voor een goede bril oplossing na mijn staaroperatie.
Heel goed. Uitstekende oogmeting gehad en het juiste advies voor een office bril. Het lezen op een beeldscherm gaat veel beter nu met deze nieuwe bril.
Zeer deskundig
Frans is heel goed en duidelijk in zijn uitleg.Bij het zoeken naar een goede bril was hij heel eerlijk
Bij Frans van Bockhooven Optiek in Heerenveen ben ik ontzettend goed geholpen. Het advies was zeer kundig en viel direct positief op. Waar een reguliere opticien door de accommodatie van mijn ogen geen juiste meting kon uitvoeren, bleek dit bij Frans totaal geen probleem. De expertise en nauwkeurigheid waarmee de oogmeting werd gedaan, gaven meteen vertrouwen. Daarnaast kon ik verrassend snel een afspraak maken, wat erg prettig was. Tijdens de afspraak werd ruim de tijd genomen om alles goed uit te leggen en mee te denken over de beste oplossing. Het advies was uitgebreid, persoonlijk en duidelijk gericht op kwaliteit. Ook over mijn nieuwe bril en de bijbehorende accessoires ben ik zeer tevreden. Alles voelt doordacht, verzorgd en professioneel. Kortom: uitstekende service, echte vakkennis en een resultaat waar ik zeer blij mee ben. Een absolute aanrader!
Voor de eerste keer bij dhr. van Bockhooven. Rustig de tijd voor onderzoek. Daarna de mooie collectie monturen bekeken. Twee dagen later een definitieve keuze gemaakt voor een ultralicht Lindberg montuur. Een week later was de bril klaar. Ben zeer tevreden over het traject en het uiteindelijke resultaat!
Frans van Bokhooven Optiek ken ik al een aantal jaren. Ik ben een kijker bij wie het erg nauw steekt v.w.b. zicht. Hij weet daar goed mee om te gaan. Frans luistert naar mijn behoeftes en weet dit om te zetten in de glazen en bril. Mijn nieuwe bril zat daardoor direct erg goed en er was weinig tijd nodig om te wennen. Kortom, ik ben erg tevreden en kom zeker terug.
Snel en deskundig geholpen.
Ik heb hier onlangs een nieuwe bril gekocht en ben heel prettig geholpen door de eigenaar. Hij is ontzettend vriendelijk, behulpzaam en neemt echt de tijd voor zijn klanten. Alles werd duidelijk uitgelegd en de service was uitstekend. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Zeker een aanrader!
Bedankt voor je geweldige servies Het was een leuek belevenis om met u een bril te kiezen en deze beval geweldig
Ontspannen
Gewoon top!
Wij zijn heel prettig geholpen met veel geduld.
Je wordt hier altijd super vriendelijk ontvangen en super geholpen. En van goed advies voorzien. Erg kundig in zijn vak.. Komen hier al jaren.
Fijne opticien. Alles snel geregeld.
Een heel fijn adres waar ik op een vriendelijke en deskundige wijze ben geadviseerd
Goed informatie,onderzoek en levering
Vorige week heb ik mijn ogen laten opmeten, een nieuwe bril uitgezocht en tegelijkertijd mijn oude bril laten aanpassen. Ik ben heel tevreden over de service, Frans denkt goed mee en meet heel zorgvuldig alles op. Ook bij het ophalen kijkt hij heel goed en zorgvuldig of de bril goed past. Kortom: prima adres!!
Lindegracht 1
8441GJ Heerenveen