Het is makkelijk via de site een afspraak in te plannen en geen lange wachttijd. Het is er rustig en je wordt gastvrij ontvangen. Er wordt de tijd genomen voor de oogmeting en niet zoals de ervaring bij anderen leert gejaagd onderzoek omdat er veel drukte is. Het voelt heel persoonlijk en dus zeee prettig.
Hij luistert, neemt de tijd en adviseert
Uitgebreid oogonderzoek gehad met daarna keuze nieuw montuur. Het eerste verliep zorgvuldig. In de keuze van het montuur, dat voor mij merkgericht was, veel mogelijkheden geboden en ruimte om rustig thuis zelf mijn definitieve keuze te maken. Vooral vrijgelaten zonder te sturen .Op verzoek wel meegedacht.
Vaktechnisch ,goed , kwaliteit uitstekend . Goede service
Goed!
Deskundig, vriendelijk advies .
SERVICE in hoofdletters dus.
ik vind dat ik zeer goed ben geholpen.
Alle tijd genomen om tot een goede meting komen.
Heeft veel kennis en ervaring. Geeft uitstekend advies en luistert goed naar zijn klant
Vriendelijk, deskundig, eerlijk en betrouwbaar
Er wordt ruim de tijd genomen voor de oogmeting, voor het geven van advies over welk type bril en glazen en voor het uitzoeken van het montuur. De aflevering gaat vervolgens ook nog eens snel en de bril zit perfect! Bij alles staat aandacht voor de klant voorop. Ik ben dan ook zeer tevreden en beveel Frans van Bockhooven Optiek absoluut aan als top-opticien in Heerenveen.
Gewoon alles perfect afgehandeld.
Ik heb het als prettig ervaren, er werd tijd voor genomen en deskundig advies gegeven.
Prettige persoonlijke benadering, kennis van zaken en een goede service.
Zie hierboven.
Bij Frans van Bockhooven Optiek heerst de rust en kalmte om de klant te voorzien voor datgene waarvoor hij/zij komt. Een optimale oogmeting waar ik erg blij van werdt, niet dat afgeraffelde maar echt optimaal. De glazen zijn vakkundig in het montuur gezet. Het advies wat de heer van Bockhooven geeft is erg duidelijk. Ik heb geen moment spijt gehad deze zaak te bezoeken en zal zeer zeker weer terug komen. Ik raadt daarom deze Optiek zeer zeker aan !!
Woon nu twee jaar in Heerenveen en heb nog nooit zo goed kunnen zien.
Zie bovenstaande opmerking
Vriendelijk en professioneel
Enkele kenmerken.. - prettig in de omgang; neemt de tijd - ter zake kundig - niet goedkoop, wel waar voor geld
Snelle levering in superdrukke periode.
Top service voor een normale prijs
Zeer goed en plezierig geholpen
Lindegracht 1
8441GJ Heerenveen