Prettig en accuraat
Al jaren koop ik mijn brillen bij Frank. Of ik er nu kom voor (gratis) service of een nieuwe bril je wordt altijd goed geholpen.
Prima service, tijdig geleverd. Goede prijs/kwaliteit.
Goed advies, mooie monturen, goede meting en vriendelijk geholpen.
Perfecte hulp!
Zie boven
Zeer tevreden met de manier waarop ik ben ontvangen en geadviseerd.
Goed advies, duidelijke communicatie
Frank neemt de klant heel serieus luistert goed naar wat de wensen zijn. Dat is heel belangrijk bij de aanschaf van een bril.
Snel kunnen beslissen, met goed advies
Echt helemaal top van A tot Z. En als met een lach.
Frank is attent en luistert goed. Hij geeft goede adviezen en is erg behulpzaam.
De heer Jansen hielp mij uit de nood. Nam de tijd om mee te denken over het probleem dat mij zo parten speelde. Had de OPLOSSING. En NIET DUUR.
Er wordt met je meegedacht en er wordt tijd voor je genomen. Je krijgt goede adviezen. Prijs/kwaliteitverhouding is goed.
Met veel geduld en goed, maatgesneden advies heb ik bij Frank Jansen een bril gekocht. De keuze uit mooie monturen is ruim, maar niet zo dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Levering is ook snel, en je loopt bij Frank makkelijk even binnen als je een vraag en/of opmerking hebt over je aanschaf.
Goede, professionele, vriendelijke opticien!
vriendelijke behandeling. goede service. Deskundig advies. Komt tegemoet aan mijn specifieke wensen.
Goede service en deskundigheid. En...lekkere koffie
Van begin tot eind een heel prettige ervaring. Heel persoonlijke en open benadering en Frank neemt alle tijd voor je. Hij is bovendien zeer deskundig en denkt mee met de klant.
Doet zeer veel moeite om de juiste lenzen te krijgen met de juiste sterkte Of je nu een afspraak hebt of niet maakt weinig verschil Hij neemt de tijd om alles juist te krijgen
Persoonlijke service.
Professionele aanpak en goede kwaliteit
plezierig contact
Uitstekende service en meedenkend voor de keuze van m’n lenzen
Oude bril gratis opgelapt zodat mijn zoontje weer iets kon zien tot de nieuwe werden geleverd. Ruime keuze.
Pettelaarseweg 194
5216BW 's-hertogenbosch