Prettige, deskundige bediening. Alle tijd en aandacht. Rustige zaak, paar maal geweest, steeds dezelfde persoon getroffen. Sinds kort de nieuwe bril, nog even wennen.
Ik heb bij Frank Jansen twee brillen en een zonnebril gekocht. Geen gehaast maar alle tijd voor een oogmeting en montuur keuze. Er is een ruim assortiment aan monturen beschikbaar. Zeer tevreden over mijn nieuwe brillen
Een prettige, persoonlijke behandeling, alle rust, bij meting als ook bij goed advies in brillenkeuze. Erg blij met mijn mooie nieuwe brillen en weer scherp zicht.
fijne winkel
Frank heeft altijd een goed humeur. Ik kom graag bij hem in de zaak vanwege zijn deskundigheid. Echt top, vandaar mijn hele goede beoordeling !!!
Hele aardige en zeer deskundige opticien.
Zeer vakkundig, je kunt er altijd binnen lopen en wordt zeer goed geholpen. Neemt de tijd voor je en denkt goed mee! Top service!
Professioneel, neemt alle tijd voor je, heel goede service en snelle levering.
Frank neemt de tijd voor je, is vriendelijk en is deskundig.
Geweldige service
Frank dacht mee en handelde snel.
Zeer hulpvaardig
Super vriendelijk met duidelijke uitleg en super service
Goede snelle service
Fijne goede ervaring. Voor de volgende bril kom ik ook weer hier
Goede service, vriendelijk, duidelijk, dienstverlening geen wachttijden.
Frank nam alle tijd om de juiste lenzen aan te meten en een goede aanbieding erbij te zoeken. Wat mij nog het meest verbaast, is dat mijn vorige opticien van de groen-witte keten twee maanden eerder beweerde dat met de door hem aangemeten sterkte voor mij het maximaal haalbare bereikt was, terwijl Frank letterlijk zei: 'Daar klopt geen bal meer van'. Frank had gelijk.
Kon snel terecht, binnen een week had ik een nieuwe bril. Gastvrij en servicegericht!
Zeer klantgericht Accuraat. Snelle service (afspraak, meting, levering bril)
Frank is een aardige man en probeert je in je probleem te verdiepen en een maatwerk-oplossing te verzinnen. Niet altijd makkelijk (multifocale lenzen en ater glazen, in mijn geval)
Er wordt alle tijd voor je genomen. Je wordt er vriendelijk en kundig geholpen.
Het is een fantastische ervaring als je voor de eerste keer een bril nodig hebt of wanneer je aan een nieuwe toe bent. Altijd vriendelijke ontvangst en uitstekend en eerlijk advies ondersteund met een oogmeting.
Een goede ervaring gehad. Fijn geholpen!
Goed advies, nauwkeurig, legt het e.e.a. uit
Pettelaarseweg 194
5216BW 's-hertogenbosch