Meer dan een positieve ervaring! Op alle fronten een verademing tussen alle schreeuwende ketens. Frank neemt echt de tijd voor zijn klanten waardoor men het niet erg vindt te wachten omdat jij ook die aandacht krijgt!
Frank neemt alle tijd voor je!
top kwaliteit en persoonlijke gastvrijheid in zijn service!!
Goed duidelijk en service gericht
ik ben heel goed geholpen,en hoef dus geen andere opticien meer.
Persoonlijke benadering, zeer klantvriendelijk, goede service en adviezen.
Hij neemt de tijd voor de klant.
Buitengewoon deskundig en nog lekkere koffie op de koop toe!
Leuke monturen, hoede kwaliteit en een supersnelle service. Een erg prettige en positieve sfeer in de winkel met de klanten
Geen klachten na aan koop bril. Prettige ervaring.
Iets groter assortiment
Geen.
Frank Jansen, een zeer vriendelijke man. Luistert goed,en stuurt je bij enige twijfel door naar de oogarts.
zou het niet echt weten
Super fijne winkel!
nvt
n.v.t.
Vooral door blijven gaan op de manier zoals het nu gaat!
Pettelaarseweg 194
5216BW 's-hertogenbosch