Wederom prima en zeer vriendelijk geholpen aan een nieuwe bril. Mijn wellicht wat afwijkende keuze en smaak in de glazen waren geen uitdaging voor Faber optiek met een 100% tevreden resultaat tot gevolg. Dank daarvoor . Henk
Fijne proffesionele medewerkers
Ik had veel tijd nodig om tot een goede keuze van een nieuwe bril te komen. De medewerkster had veel geduld, luisterde goed naar mijn wensen en dat leidde tot de koop van een elegante bril, waarmee ik uitermate tevreden ben!
Ons gezin is al aardig wat jaren klant. En dat zegt genoeg, denk ik. De vriendelijkheid, de deskundigheid maar ook de rust die er vanuit straalt is erg fijn.
Altijd goede service en vriendelijk personeel!
We komen er al jaren en worden er altijd vriendelijk geholpen. Deskundig en eerlijk advies.
Goede hulp, nemen ruim de tijd voor je, bijzonder leuk en vriendelijk personeel, mooie goede brillen. We komen hier al jaren maar gaan nooit meer weg. Prijs is misschien iets hoger, maar goede service en kennis vind ik veel belangrijker.
Fijne winkel en prima personeel.
Zeer goede service en advies bij het aankopen van mijn bril
Ik werd vriendelijk geholpen
Zie boven!
Er werd alle tijd genomen om mij te helpen.
Ik word altijd top geholpen. Personeel neemt de tijd en is vriendelijk
Ben erg goed geholpen met de aankoop van mijn nieuwe veiligheidsbril. Ook het afstellen is vakkundig gedaan
Al meer dan 12 jaar klant en nog steeds klant bij Faber Optiek: need I say more? Een rustige fijne sfeer, deskundige oogmetingen en dito advies.
Kan niet beter ga nooit meer ergens anders heen
Gedegen en vakkundige en deskundige ervaring.
Wordt altijd goed en correct geholpen. Ze staan altijd voor je klaar en doen alles om je te helpen.
Montuur beviel niet zo goed en werd prompt omgezet fantastisch!
Deskundige opticien die de tijd voor je neemt . Fijne rustige man. Ik kom hier al jaren en ben altijd tevreden. Prima winkel .
Zie hiervoor: al jaren een vertrouwd adres
Vakkundige oogmeting, begeleiding en advies.
Deskundig geholpen door zeer vriendelijk Mensen
Mijn beste bril ooit heb ik nu, eindelijk een montuur wat breed genoeg is en heel goed afgesteld. De glazen van Rodenstock met het unieke meetsysteem zorgen voor een heel goed zicht. Aanzienlijk beter dan met traditionele glazen.