Ik kom al jaren bij Faber. Professionele vriendelijke medewerkers, die alle tijd voor je nemen.
Top service , je word gezien, gehoord en geholpen.
Zeer klantvriendelijke en deskundige opticien. Ben erg blij met mijn nieuwe bril.
Je wordt als klant goed geholpen. Als je wat langer de tijd wilt nemen om bijv. monturen te bekijken kan je een afspraak maken. Ook de oogmeting wordt serieus uitgevoerd en bij twijfel wordt het gewoon overgedaan. Goede uitleg bij vragen.
Onze zoon van 10 jaar had een nodig. We zijn bij Faber ontzettend vriendelijk geholpen in alle rust. Onze zoon (en wij) voelde ons erg op ons gemak en hebben duidelijke en goed advies mogen ontvangen. Direct een back up bril gekocht die ook erg snel geleverd werd.
Je wordt er vriendelijk geholpen en goed en ervaren personeel
Professionele, vriendelijke medewerkers.
U herinnert mij altijd op tijd om langs te komen voor een controle bij aanschaf van een nieuwe bril en vooral de periode daarna en bespreekt dan de toestand van mijn ogen.
Ik kon aan degene(n) die mij hielpen merken dat ze veel ervaring hadden, zowel aan degene die de oogmetingen deed als aan degene die mij hielp toen ik mijn bril op kwam halen en ‘m dus moest afstellen. Daar hoefde ik niet meer voor terug naar de zaak te gaan. In EEN KEER helemaal goed !
Word altijd goed gehoord en geholpen. Lieve kundige mensen
Er wordt altijd goed geluisterd naar mijn vragen mbt tot mijn zichtproblemen en daar adequaat naar gehandeld met goed adviezen.
Fijne mensen die alles zo goed mogelijk hun best voor je doen
Ik ben erg onder de indruk van de goede service bij Faber Optiek. De medewerkers nemen echt de tijd voor je en denken heel goed met je mee. Er is een ruim assortiment en er wordt echt kwaliteit geleverd. Dat is zo fijn! Ik ondervond problemen met mijn nieuwe aangeschafte zonnebril en dat werd ontzettend goed opgelost. Daar ben ik erg dankbaar voor. Echt een aanrader als je goed advies en een goede bril wilt!
Keurige meting, uiterst vriendelijk en naar mijn idee eindelijk een degelijke meting wat tot dusverre bij andere opticiens zeer zeker niet het geval was. Voor een goede prijs een mooi montuur met goede glazen aangeschaft waarbij veel mogelijkheden zijn geboden. Mijn enige minpunt is de bijgekocht gele opzetbril Deze filtert keurig, echter is hij op maat gemaakt voor deze bril (en daar betaal je knap voor) echter is het op maat maken gedaan met een schaar of mesje en had dit zeer zeker vele malen netter gekunt.
Goed geholpen en voorgelicht door vriendelijke mensen. Uiteindelijk een bril aangeschaft na volle tevredenheid die snel geleverd kon worden.aanrader!
De service bij de Faber optiek is altijd prima. Dit keer was het nog beter omdat ik niet kon wennen aan de varifocus glazen van mijn nieuwe bril. Na professioneel advies en zoektocht naar de beste oplossing voor mij zijn de glazen kosteloos omgeruild. Al meer dan 20 jaar een heel tevreden klant.
Er wordt uitgebreid de tijd genomen om het juiste montuur te kiezen en de sterkte van de ogen te bepalen. Bovendien een eerlijk advies wanneer er nog geen bril nodig is.
Goede en vriendelijke medewerkers die weten waarover ze praten. Advies was prima, kundig en ook de oogmeting werd professioneel uitgevoerd. Niets dan lof voor de service!
Aardig personeel wat meedenk en helpt.
Vriendelijke en behulpzaam en verstand van zaken
blij met de manier waarop ik geholpen ben, de 1e keer ging, ik met een angstig gevoel naar huis, de tweede keer blij... Mijn montuur is geweldig, niet zwaar... Hij moet nog beetje afgesteld worden, maar door lichamelijke omstandigheden ging dit nog niet... Lezen valt tegen, merk dat ik toch vaak over mijn bril kijk omdat ik het niet kan lezen...
Vriendelijk en deskundig personeel, 100% inzet om alles goed voor de klant te regelen.
Prima geholpen en zeer professioneel advies en oogmeting. Men is behulpzaam en klantvriendelijk. Kortom, fantastisch !
Al jaren kom ik bij Faber, Eric heeft veel kennis en is perfectionistisch hetgeen de klant ten goede komt! Denkt goed mee en denkt mee in mogelijkheden als er zich een probleem voordoet. Fantastische service!
Kundige mensen ,word er prima geholpen,