Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe bril
Fijn geholpen
Ik kom al zeker 30 jaar bij Faber Optiek. Altijd super goede service en super goede oogmeting. Fijne mensen! Misschien iets duurder dan een andere opticien, maar hier krijg je wel kwaliteit
Vriendelijk personeel en de juiste service en goed advies. En dan de brillen goed assortiment en geen 13 in een dozijn. En van elk eentje daarvoor ga je naar Faber optiek!
Eén professionele zaak waar men tijd voor je heeft. Werknemers denken goed met je mee, maar laten jezelf ook lekker struinen. Als er iets is kun je altijd binnen lopen. Dankzij onze goede ervaringen kopen we al jaren onze brillen bij Faber optiek
Het meten en aanschaffen was prima in orde, ook het overhandigen. Echter ben ik later door een medewerker onterecht als fraudeur bestempeld en dat heeft bij mij de relatie verziekt. Het spijt mij dat ik spontaan bij u naar binnen ben gestapt. Dit was voor mij helaas een eenmalige (en dure) actie.
Heel blij met mijn nieuwe bril van het merk Lindberg, service van Faber optiek is geweldig!
Naar Faber gegaan nadat ik bij meerdere opticiens geweest ben voor meting alsmede keuze voor nieuwe bril. Waar ik bij de een niet slaagde en de andere mij aan allerlei tests wilde laten meedoen, bij Faber zeer goed en vlot geholpen. Zeer goed geholpen bij keuze van een bril waarna deze ook nog eens binnen enkele dagen klaar lag.
Nu zo'n 15 jaar klant bij Faber Opticiens en goed te spreken over de klantvriendelijkheid en kwaliteit. Je bent daar mens. Men neemt de tijd. Met mijn aankopen kan ik zowel privé als op mijn werk uitstekend verder ...
Al tientallen jaren zijn wij klant bij Faber Optiek en daaruit blijkt dat wij zeer tevreden zijn over deze opticien. De oogmetingen worden steeds zeer vakkundig en zorgvuldig gedaan en in de winkel is een royaal assortiment aan monturen aanwezig, ook monturen die net iets meer allure hebben. De service is uitstekend en ook op klantvriendelijkheid scoren de medewerkers hoog. Kortom: Faber Optiek is een aanbeveling dubbel en dwars waard.
Zoals altijd goed geholpen
Ik vond get altijd lastig een oogmeting omdat het voor mij te snel gaat. Maar nu hebben ze rustig de tijd genomen en bril is perfect
Ik kom graag bij Faber voor mijn nieuwe brillen en tussentijdse vragen. Erik en Marjolein zijn zeer vakkundig, geduldig en denken met je mee.
Op een prettige manier geholpen bij kopen van een “Lindberg bril”. Met het juiste formaat en de goede nazorg uitstekend geholpen.
Nvt
Mijn situatie: Ik heb van mezelf een kleine neusbrug, dit zorgt ervoor dat een bril uitkiezen best lastig is voor mij. Ik heb het personeel om advies gevraagd en zij hebben mij heel erg goed geholpen en de juiste bijpassende bril voor mij uitgekozen. Later bleek de bril niet goed te zitten en kon ik gewoon zo de winkel binnenlopen en om hulp vragen. Het personeel is vriendelijk en helpt je meteen als er wat is.
Kom er inmiddels al een aantal jaar na eerder bij andere opticiens klant te zijn geweest.
eerlijk in advies of de bril past en staat
Prima winkel. Wordt uitgebreid de tijd genomen voor de oogmeting.
Altijd heel fijn geholpen en super service! En een topkeuze in prachtige monturen!
vriendelijk, vakkundig en betaalbaar
Deskundig en erg goede service...
Grandioze medewerkers en keurig naar tevredenheid geholpen
Heel fijn en vriendelik geholpen aan een uitstekende bril
Goede hulp bij het uitzoeken van de juiste bril voor jouw gezicht. Het afstellen vande bril is uitstekend, met het resultaat dat deze meteen goed zit en niet onbelangrijk meteen een goed zicht geeft.