Ik kwam binnen na een aantal teleurstellende ervaringen bij concurrenten. Bij Faber Optiek ben ik fantastisch geholpen en ik waardeer vooral het geduld wat deze beste mensen met mij hebben gehad. Afstellen gebeurde met kleine tweaks tot het helemaal goed was. Al met al een hele fijne ervaring!
Een goede ontvangst. Na het vragen waar ik voor kwam volgde een duidelijke uitleg en werd er een vervolg afspraak gemaakt om de tijd te nemen voor een gedegen onderzoek van mijn ogen.
Fijne winkel, voldoende keus, zeer goed advies en vermeldenswaard is ook zeker de "after sales". Ze staan altijd en vaak gratis, klaar om reparaties of bijstellingen te verrichten aan gekochte brillen. Dat kan meestal zonder afspraak en terwijl je wacht.
Ik kom ondertussen alweer 18 jaar bij Faber en de relatie is altijd goed geweest.
Fijne service, persoonlijke aandacht, niet zomaar een nummer, neemt de tijd om mee te kijken en goed advies te geven. Erik denkt altijd positief mee en probeert voor alles een oplossing te vinden. Heel fijn! Het hele team is echt klantgericht! Kom er graag, soms om alleen maar even te kijken wat er nieuw binnen is en zomaar wat te passen, dat kan dus ook…
De medewerker heeft mij goed en vriendelijk geholpen met zowel de oogmeting als het uitzoeken van een nieuwe bril. Tijdens de oogmeting heeft de medewerker mij tegelijkertijd goed geïnformeerd over de procedure, wat prettig is om aan te horen. Tijden het uitzoeken van een nieuwe bril, heeft de medewerker goed rekening gehouden met mijn voorkeuren. De medewerker dacht goed met mij mee en kwam met allerlei passende monturen voor mij aan. Ik waardeer het geduld van de medewerker terwijl ik vele monturen aan het afwegen was. Ik waardeer ook de mogelijk gegeven door de medewerker om vervolgens op een andere dag de definitieve keuze te maken voor een nieuwe bril.
Na jaren contactlenzen gedragen te hebben was ik toe aan een multifocale bril. Dan kom je bij je opticien en blijkt de keuze reuze te zijn. Alles is mij prima uitgelegd en de verschillen in glazen is groot. Samen zijn we tot een goede keuze gekomen en ik heb bijna geen gewenning gehad. Ook de zonnebril is fantastisch met autorijden. Super bedankt, team Faber.
Ik ben goed geadviseerd, deskundig geholpen en een mooie bril gekocht.
Goed advies en ruim de tijd genomen om de oogmeting te doen
Draag eigenlijk altijd multifocale lenzen. Maar s’avonds een bril. Merkte dat ik niet meer helemaal scherp zag door de oude bril. Dus werd het tijd voor een nieuwe bril. Afspraak gemaakt en met een super modern apparaat werden mijn ogen bekeken. Montuur uitgezocht en ben superblij met de nieuwe bril. Vriendelijke opticien en lieve medewerksters. Super bedankt.
Goede professionele oogmeting, en perfect afpassen
Ik kom graag in de winkel. Wordt altijd heel vriendelijk geholpen en goede service geboden. Ik was al een tijdje niet geweest.
Ik werd super goed geholpen, het contact was altijd heel vriendelijk en ik ben super blij met mijn nieuwe bril.
Vanwege verlies van bril werd ik snel geholpen met de oogmeting en aanschaf van een nieuwe bril. Binnen een week was ik geholpen waarvoor nogmaals dank
Het is mijn 3e bril . Je wordt vakkundig en eerlijk geholpen.
Alweer uitstekend geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Goed advies over de oogmeting, de mogelijkheden qua glazen. Klantgericht en uitstekende service.
Ik kom al bijna vijftig jaar bij Faber intiem en wordt altijd prima geholpen met goede adviezen
Zelfstandig opticien met hoog serviceniveau Deskundig, klantgericht. Luisteren goed naar specifieke wensen en handelen daar naar. Mooie monturen, top brillenglazen waarbij veel variaties mogelijk. Maatwerk advies met duidelijke onderbouwing. .
Personeel zeer kundig. Geen bril aangesmeerd door de adviseur-wat niet nodig bleek- maar wel nieuwe glazen & met het plan deze ook te vervangen voor de zonnebril in het voorjaar. Ik kom al bijna 20 jaar hier steeds weer terug, Kortom, ik blijf een trouwe klant en raad Faber absoluut aan!
Van harde lenzen tot nu diverse brillen ,ik ben er zeer tevreden over !!
Ik heb een hoge + sterkte en Faber weet altijd het juiste montuur en juiste glazen te selecteren. Heel fijne mensen !
Heel kundige en vriendelijke mensen die echt de tijd voor je nemen om een nieuwe bril aan te meten en montuur uit te zoeken. In één woord TOP
prettige men en service
Deskundig, vriendelijk en met aandacht geholpen. Professionele oogmeting en kwaliteitsglazen en brillen. Prettige sfeer.
Snel de bril (montuur) die bij mij past