Altijd vol enthausiastme geholpen, geen bril op t rek dan kijken ze bij de vertegenwoordigers en bellen als er weer een aantal zichtbrillen zijn.
Niet op dit moment.
Misschien iets meer keus in een lagere prijsklasse
Neemt tijd voor de klant. Professioneel.
Professionele en vriendelijke sfeer
Uitermate vriendelijke bediening en zeer gespecialiseerde en een ruime keuze, je wordt er heel goed en prettig geholpen .. echt een aanrader daar je bril te halen
Klantvriendelijkheid
Een bril van IJzermans oogt beter en houdt het zicht in stand.
nvt, ga zo door!!
Meer sortering monturen in aantrekkelijke prijsklasse
Ik zou het niet weten.
goede en vriendelijke dienstverlening
Dit is precies zoals het hoort. Perfecte aandacht voor de klant.
Ik kom al jaren graag bij Eijsermans. De service is heel goed en ik ben altijd zeer tevreden over het eindproduct.
bij de vraag "waar kent u E.O.O. van?" mis ik een optie: ik ben al jaren klant en kom terug vanwege goede ervaringen in het verleden. de keuzemogelijkheden gaan nu alleen uit van nieuwe klanten.
Ga door op deze weg en dan komt het ondanks alles goed
zou het niet weten, het is gewoon een prima bedrijf en ik hoop er nog lang brillen te mogen kopen
altijd klantvriendelijk en een goed advies
Ik krijg nog steeds positieve reacties over mijn bril gastvrijheid en service ok