Gewoon doorgaan
Mooie brillen, goede kwaliteit, prima service, zeer klantvriendelijk
Geen!
👍
Ik ben altijd heel klantvriendelijk en professioneel geholpen!
eerlijk en betrouwbaar
ze doen altijd wat ze beloven prima serviece
Geen verbeterpunten.
hoop dat het zo blijft
Kundig, meedenkend, erg vriendelijk, goeie service.
professionele meting en zeer snelle dienstverlening
Bril bij Specsavers Goes bril aangeschafd .aantal malen terug geweest omdat er moeilijk mee te lezen valt advies Specsavers ga naar Eischenbach Dld voor een klapbril.via Eijsermans optiek nu een Laboclip. van Eischenbach in mijn bezit.Kan ik wel mijn televisie printen mee repareren maar niet mee lezen.Of de boodschap is niet goed over gekomen,of we hebben elkaar verkeerd begrepen.Het begrip klapbril is ook geen alledaags verschijnsel.
Beste meneer Brusse, hartelijk dank voor uw beoordeling. Ter aanvulling van de informatie kunnen we zeggen dat het verstrekte hulpmiddel inderdaad alleen voor de korte werkafstand bedoeld is. Als u echter uw leestekst op de zelfde korte afstand houdt dan gaat ook het lezen wat gemakkelijker. Het doel van het vergrotingshulpmiddel was immers uw printplaten, en niet een aanvullend leeshulpmiddel ... mocht u hierover nog vragen hebben kunt u ons gerust daar over aanspreken - met vriendelijke groet - Hr. J. Eijsermans
Zo vakkundig! Zeer klantvriendelijk!
Na negatieve ervaring met een andere opticien, is de is de ervaring met Eijsermans Optiek een verademing.