Per toeval terecht gekomen voor een second opinion. Heel goed geadviseerd en zeker de tijd voor mij genomen. Ik kom zeker terug voor een volgende oogmeting. Bedankt!
Deskundige oogmeting en advies. Uit groot assortiment monturen een prachtige bril gekozen, dankzij goede suggesties door de opticien. Vijf dagen later met keurig afgestelde nieuwe bril huiswaarts, dankzij zeer klantvriendelijk personeel.
Goede kennis van optiek en klant is koning.
Een fijne zaak waar de klant centraal staar. De medewerkers hebben oog voor wat we past bij de persoon voor hun!
Ik werd fijn geholpen er werd tijd genomen voor me. Bij het uitzoeken van een bril kwamen ze met monturen die echt bij mij passen. Heel erg prettig.
Al jaren mijn opticien en nog steeds zeer tevreden.
Al jaren een zeer tevreden klant. Ze nemen alle tijd voor je en leggen alles goed uit. Ze zijn zeer kundig en bij twijfel doen ze gewoon nog een extra controle.
Al jaren laten wij onze oogmetingen doen bij Eijsermans Optiek. Wij ervaren hen als zeer deskundig en betrokken. Ze staan voor hun klanten en voor hun “product”. Ze hebben altijd alle tijd. Hebben plezier in hun werk en stralen dat ook uit.
Neemt ruim de tijd. Ook service achteraf is geweldig, ongeacht wanneer je langskomt wordt er aandacht gegeven om eventuele issues op te lossen
Ja, je hoort wel es reclame van “ 3 brillen voor de prijs van één”. Misschien is Eijsermans niet de goedkoopste, voor ons WEL DE BESTE. Aankoop nwe bril heel goed, maar tussendoor ook steeds volledig bereid vriendelijk meelevend alle hulp en service te geven. En dan ook nog gratis. Kijk, die extra service, dat voelt zo goed. Eijser sterk, man!!
Wij zijn al tientallen jaren bij deze zaak en nog steeds zijn wij zeer tevreden over de kwaliteit en de service die gegeven wordt. Met zorg en vakkundigheid worden wij altijd behandeld.
Mijn bril is snel en vakkundig gerepareerd en opgestuurd dankzij de goede service van de winkel. Hartelijk dank Maria
altijd welkom ook al koop je geen bril. De oogmeting wordt als heel professioneel ervaren. Vakmanschap zit ook in het weten wat de klant wil, wat past en wat niet. Geduldig, dus echt aandacht voor de klant.
ben vakkundig en professioneel geholpen.
ben vakkundig en professioneel geholpen.
Vriendelijke vakbekwame mensen altijd goede ontvangst en behandeling!!!
je word er heel prettig geholpen, en krijgt goed advies
Goede adviezen en correct geholpen. Fijne mensen
Kom er al vele jaren en ben heel tevreden , heb net weer een nieuwe bril aangeschaft waar ik heel blij mee ben. En weer heel vakkunig geholpen.
Goed advies, duidelijke uitleg
Zeer vriendelijk en weten waar ze het over hebben! Mooie zaak
Men neemt de tijd tijdens je bezoek. Assortiment is uitgebreid, advies is kundig en eerlijk. Dit is wat je nodig hebt en dit is dan voor jou de beste en vaak voordeligste keuze. Mijn dochter vindt het op deze manier een feestje om een nieuwe bril uit te zoeken. Super vriendelijk voor jong en oud! En na 2 dagen is de bril gewoon klaar.
een fijne zaak. en behulpzame mensen. GA ZO DOOR
Nu al meer dan 10 jaar klant en al die jaren vriendschappelijk verwelkomd. Hier is de klant koning
Kan ik niet zo bedenken