Jammer dat ik de bril heb ontvangen van een andere medewerkster dan de heer die me t traject geholpen heeft
Vriendelijk, pro-actief, kundig
als ik dan toch wat moet noemen, dan is het dat ik soms wel eens net iets te lang moet wachten bij de balie (als het druk is). Enige vorm van communicatie naar de wachtende in de rij (ik heb u gezien, het duurt nog ca zo en zo lang) zou dan nog iets beter kunnen.
We worden altijd goed geholpen bij deze opticien.
Snoepje aanbieden
Erg goed geholpen
ga zo door
snelheid nieuwe glazen
Aandacht,informatie en veel tijd werd besteed aan meting en afstellen montuur.Kortom,zo goed als ik het kan beoordelen is de dienstverlening en alles eromheen uitermate professioneel! Bovendien is men gastvrij en vriendelijk!
Klantbeleving uitmuntend
Iets meer ruimte voor eigen initiatief kiezen brillen
Misschien groter assortiment. Meer merken. Hoewel ik met mijn prada bril heel tevreden ben.
Professionele zeer klantvriendelijke hulp. Ze nemen alle tijd voor je een blijven geduldig. Goede service. Alle lof.
Wellicht eens iemand vragen op het gebied van kleur en mode advies.Ik vind het soms lastig om het juiste model te kiezen bij de vorm van mijn gezicht.Wellicht iets modernere monturen?
Géén.
Klantvriendelijkheid aan de telefoon De tijd nemen om te controleren of de bril goed zit.
Volgens mij niet.
Altijd super. Ben heeeeel tevreden.
ze hebben een goede cominatie omdat ik zelf doof ben is het voor mijn lastig horen