Goede sfeer en prettig advies.
erg ruim de tijd genomen voor het aanmeten van zachte contactlenzen nadat nachtlenzen geen optie meer bleek
Er wordt alle tijd voor genomen om je goed van dienst te zijn
Zou fijn zijn als er op de site ergens vermeld word dat kinderen onder de 12 jaar in het ziekenhuis door orthoptist gezien moeten worden voor het definitieve advies. Dan is er ook makkelijker aan verwijsbrief te komen bij de huisarts. (van kastje naar de muur effect).
Beste Jente, Bedankt voor uw positieve reactie. We zijn momenteel bezig met een nieuwe website en zullen u verbeterpunt hierin meenemen. Vriendelijke groet, Dikhoff & Schurer Opticiens
1 medewerker is erg gehaast aan de telefoon en dit kan onvriendelijk overkomen.
zie boven
nvt
Prijs perceptie dat het wel aan de dure kant geraakt
klantvriendelijk, zeer professioneel, alle tijd voor je, snelle afspraken.
Ik zou t werkelijk niet weten ...👁
Top service, dik tevreden. Bij een poging om nachtlenzen te proberen alle geduld en service, ondanks dat de poging mislukte.
Vriendelijk, duidelijk en proffesioneel
Na drie afspraken had ik een bril ......
n.v.t.
Ik vertel aan vrienden en familie niet meer wat ik voor mijn bril en glazen uitgeef, want dan schrikken ze nogal. Blijkbaar geven zij minder uit bij hun opticien. Maar of zij daar dan beter mee uit zijn kan ik niet beoordelen.
eh misschien een digitale agenda om zelf je afspraak in te boeken?
n.v.t.
nvt
Ik had wat startproblemen maar vind dat alles perfect en heel klantvriendelijk heel goed is opgelost
Een hele mooie winkel met professionele en vriendelijke medewekers en een hele uitgebreide collectie aan brillen en accessoires.