Ook al heb je een afspraak dan moet je in de winkel soms toch nog wel 10 min wachten ......
Wij zijn vanmorgen bij de opticien geweest met bril van mijn vader. Schroefje was weg. We zijn geen klant bij hen, we waren op vakantie, maar wij werden direct geholpen voor een reparatie. Het kostte niets en we kregen er ook nog een 'ogenblikje ' bij. Echte klasse.
Bij de aflevering op 1 februari werd door de medewerkster de bril foutief afgesteld. Had ook meer aandacht voor een echtpaar, dat na mij binnenkwam en niet zozeer bij de afhandeling van mij als klant. Dat was wel teleurstellend. Het gaat wel om een bril van ruim 800 euro
Geen
amper
Langere garantie op glazen! (nu 3 jaar, defect glazen na 3,5 jaar en dus extra kosten ca € 700)
Ik heb een nieuwe bril aan laten meten en deze voldoet uitstekend.
Wellicht wat meer keuze in brillen uit het lagere prijssegment.
Ga zo door.
Zeer vriendelijk,deskundig en geduldig! Ik mocht bijna eindeloos contactlenzen uitproberen om de juiste te vinden!
Levertijd zou 10 dagen zijn. Na tel. van mij op de 10e dag, duurde het nog 2 dagen voordat de bril klaar was. Ook na weer een tel. van mij. Deze levertijd kwam erg lang op mij over.
Kan ik zo niet bedenken, ben al 38 jaar een tevreden klant.
te Djoer foar it type bril( sjuch kolega s yn Snits ek geschoolde gediplomeerde krachten !!! )
Heel vriendelijk en professioneel geholpen
Altijd zeer plezierig geholpen.