ik wou graag een bril naast mijn lenzen, zodat ik kan afwisselen. voorheen lukte dat niet zo goed , maar na deze goede meting ben ik dik tevreden met het resultaat.
Controle lenzen. Prima. Controle i.v.m. rode ogen prima advies.
Prima getest en geholpen met uitzoeken van montuur
Bovenstaande zin zegt genoeg
Zeer uitvoerige en deskundige diagnose.
Ben al jaren klant bij Dikhoff & schurer tot grote tevredenheid.
supergoed. Fijne bril.
Ongelukje gehad ,glas uitgescheurd , direct actie ondernomen en gezorgd voor noodoplossing en in zo kort mogelijke tijd nieuw glas geregeld en gemonteerd , blijkt het ook nog grotendeels onder garantie te vallen.super service!
Goed en prettig geholpen. Hadden alle tijd.
Mijn dochter en ik zijn voor de aanschaf van lenzen weer bij Guido geweest. Guido is kundig, klantgericht en neemt de tijd voor je. Zeer tevreden!
De medewerker ga mij bij de aanschaf van een zonnebril goede adviezen en tips. Vroeg naar mijn wensen en dacht hierin mee. Was eerlijk en oprecht over keuze. Daardoor zeker een goed aankoop gedaan.
Lief personeel met veel geduld en geweldige service .
Zie hier boven , dat spreekt voor zich .
Professionele hulp, erg kundige mensen.
Prima winkel om een bril te kopen. Goedkoop is het zeker niet, soms vraag ik me echt wel eens af wat nu echt het verschil in kostprijs is, maar de ondersteuning die geboden wordt bij oometen en uitzoeken is echt prima!
Ik heb hele goede ervaringen met de fa.dikhoff ‘& Schurer.
Nauwkeurige oogmeting . Goede communicatie Gemoedelijk, service gericht Keuze is groot
Zeer tevreden over advies en service
Niet de goedkoopste, maar wel goede kwaliteit en service
Alle medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en vakbekwaam
Na een mooi montuur uitgezocht te hebben een afspraak gemaakt voor een oogmeting. Daar aansluitend ook van de mooie aanbieding gebruik gemaakt om een zonnebril op sterkte uit te zoeken. Erg tevreden over de goede uitleg en fijn geholpen door Jeljer! Nu wachten op mijn nieuwe brillen…..
goede service en klantvriendelijk
Goed klantvriendelijk.
Ruim de tijd na afspraak, eerlijk advies, duidelijke prijs, goede aftersales.