Prettig contact en een goede, mijn bril was snel klaar en een goede service
Vriendelijk personeel, goede controles en afspraken zijn altijd mooi op tijd
Heel goede service met een persoonlijke touch.
Het begon met wat minder goed ver kunnen zien. Na een oogmeting bleek dat inderdaad te kloppen, maar er was nog wat meer aan de hand: dubbelzien, niet altijd,maar soms. Dit bleek verholpen te kunnen worden door aanpassingen in de glazen. Maar eerst werd geadviseerd om te kijken of de oorzaak ook aan droge ogen kon liggen. Dit bleek niet zo te zijn. Dus daarna een mooie bril uitgezocht
professionele oogmeting , goede hulp bij de keuze voor een nieuw montuur.
Alleen maar positief.
Mensen zijn altijd vriendelijk en zeer goede service
Er wordt vakkundig en klantvriendelijk gewerkt
vlot en vakkundig geholpen.
plezierig
Nemen de tijd voor gedegen meting, geven uitstekend advies.
In een zeer kort tijdsbestek, en complexe metingen is de bril toch op tijd geleverd.
Er wordt altijd vriendelijk en meedenkend geholpen. Zeer goede deskundigheid.
Het is fijn km te merken dat de medewerkers weten waar ze het over hebben. Je mag en kan alles vragen. Je wordt meegenomen in elke stap die je kan maken. Ook het goed stellen van de pootjes is heel goed gedaan.
Geen minpunten te ontdekken.
Ben ondertussen al jaren klant van Dickhoff & Schurer en zelfs een verhuizing naar het buitenland heeft dit niet veranderd. De redenen hiervoor zijn: - de klant (ik) sta centraal - de service is warm en vooral ook vakkundig - ze doen wat ze beloven Daarbij hebben ze een prachtige winkel met bijhorende behandelruimtes waar het erg prettig toeven is. Bekijk zeker ook de speciale kinderafdeling!
Vriendelijk, kundig en professioneel.
Een zaak waar je niet omheen kunt
Prima en zorgvuldig. Oogdruk was aan de hoge kant. Advies gekregen om de optometrist er naar te laten kijken.
Er wordt tijd voor je genomen en je krijgt goed advies hoe om te gaan met ogen en lenzen. Erg fijn.
Klantvriendelijk, eerlijk bij het uitzoeken van een bril (past de bril bij je gezicht of niet) en snelle service
Net weer na een oogmeting een nieuw montuur en nieuwe glazen gekocht.
Vanaf seconde één heb je het gevoel dat je aan het juiste adres bent. Je wordt meegenomen in het hele proces en het gevoel dat je aan het juiste adres bent wordt telkens sterker / meerder malen bevestigd. Ik beveel de firma Dikhoff & Schurer Opticiens graag aan anderen aan.
Alle tijd, zeer kindvriendelijk, veel keuze!
Jarenlang al een heel tevreden klant