Wij zijn weer zeer tevreden met onze nieuwe brillen! Bedankt voor de geweldige service!
Wij kwamen met onze dochter rechtstreeks vanaf de oogarts naar de winkel. Zonder afspraak... De opticien heeft meteen tijd voor ons gemaakt en de brik helemaal klaar gemaakt zodat onze dochter niet langer met hoofdpijn rond hoefde te lopen! Geweldig! Wij zijn zeer tevreden over de service, maar zeker ook over de kundigheid van de medewerkers!
Ik kom altijd bij Dikhoff, omdat ik weet dat mijn belang daar altijd in het oog worden gehouden. Ze luisteren naar je en proberen een passende oplossing te vinden. Kwaliteit staat voorop.
er werd 3 keer onderzoek gedaan naar afwijkingen en verdroging van mijn ogen alvorens glazen aan te meten. dit heb ik als erg professioneel ervaren.
niks op aan te merken. Tevreden met resultaat.
Alles was eigenlijk geen probleem top
Prettig geholpen, kundig en vriendelijk. Je kunt zo binnenlopen, maar werken ook op afspraak.
Oogmeting en verdere afhandeling plezierig ervaren
Voor en goedkope bril moet je hier niet zijn, maar voor een goede uitgebreide meting, goed advies en goede service wel. Zeker als je ogen wat complexer zijn dan gemiddeld levert het een goede en bruikbare bril op.
~Zeer tevreden!
Vriendelijk geholpen. Eerlijk advies. Mooi zaak.
Ik word altijd goed geholpen en dat bevalt mij prima.
Ruim de tijd voor meting en uitzoeken bril. Kindvriendelijke winkel.
Prettig geholpen, goed advies
Ontzettend goede ervaringen. Fijn en professioneel personeel. De kwaliteit van metingen en de daaropvolgende adviezen maken dat ik zeer tevreden ben!
Klant vriendelijk vakkundig hier kom ik vaker naar toe
Zeer kind vriendelijk.
Deskundigheid, klantgerichtheid en vriendelijkheid komen perfect bij elkaar
Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Mijn vragen werden op een nette en vriendelijke toon beantwoord. Een nieuwe afspraak was snel afgesproken.
zie bovenstaande zin
Telefonische bestelling gedaan en volgende dag gewenste spullen al in huis . Erg fijn . En verzending prima verzorgd
Wordt altijd geweldig geholpen door mijn vaste optecien bij dikhof en schurer.
Het is voor mij de moeite waard om vanuit Blaricum naar Sneek te rijden voor een goed en oprecht advies.
Zeer professioneel geholpen en alles op tijd. Echt super tevreden.