Ruim de tijd voor meting en uitzoeken bril. Kindvriendelijke winkel.
Prettig geholpen, goed advies
Ontzettend goede ervaringen. Fijn en professioneel personeel. De kwaliteit van metingen en de daaropvolgende adviezen maken dat ik zeer tevreden ben!
Klant vriendelijk vakkundig hier kom ik vaker naar toe
Zeer kind vriendelijk.
Deskundigheid, klantgerichtheid en vriendelijkheid komen perfect bij elkaar
Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Mijn vragen werden op een nette en vriendelijke toon beantwoord. Een nieuwe afspraak was snel afgesproken.
zie bovenstaande zin
Telefonische bestelling gedaan en volgende dag gewenste spullen al in huis . Erg fijn . En verzending prima verzorgd
Wordt altijd geweldig geholpen door mijn vaste optecien bij dikhof en schurer.
Het is voor mij de moeite waard om vanuit Blaricum naar Sneek te rijden voor een goed en oprecht advies.
Zeer professioneel geholpen en alles op tijd. Echt super tevreden.
Prima bedrijf goede service, vriendelijke mensen
Voor het bedrag waar een bril wordt aangeschaft , verwacht je goede service . Ik vond het deze keer zeer matig . Wachten , kom zo bij u vervolgens weer wachten . Dan houding we zoeken wel even een bril , past niet in deze prijsklasse !
In 50 jaar prima en uitstekend. Met vriendelijke groeten; Hart Hietkamp
1!Hartelijke ontvangst. Er werd alle tijd genomen voor controle en oogmetingen. Duidelijke informatie over mogelijkheden. Erg behulpzaam bij keuze goede montuur, m.n. passend bij mij uiterlijk. Ik heb enkel lof voor de deskundigheid en betrokkenheid van de medewerkers. Echte klantvriendelijkheid op deze wijze maak je zelden mee. Ik kom al jaren bij deze opticiëns en heb de nazorg ook altijd als uiterst plezierig en terzake kundig ervaren. Een verademing in deze tijd van snelheid en standaard goedkope (=duurkoop) brillenwinkels. Enkel lof voor opticiëns Dikhoff en Schurer!
Fijne medewerkers en goed montuur advies
Goed en eerlijk advies!
Prima service! Er wordt goed aandacht en tijd besteed bij het aanmeten en uitkiezen van een nieuwe bril! Dus heel tevreden! Mvg. A. van Dijk.
Fijne medewerkers die goed luisteren naar de vraag en behoefte. Prima opmeetafspraak en snel de brillen op kunnen halen. Dank!
De metingen zijn vaak nog beter dan die van het ziekenhuis. Geduldig. Nog eens overmeten.
Twee oogmetingen gehad waarbij men ruim de tijd nam om mij te helpen. Je voelt je niet gedwongen om het duurste montuur te kopen. In mijn geval werd de goedkoopste aangeraden.
Veel geduld, zelfs toen het 5e paar contactlenzen nóg niet optimaal bleek. Duidelijke uitleg Vriendelijk