Deskundig en correct geholpen
Ik krijg altijd goeie hulp. De meting was uitgebreid. Je voelt je gehoord en er wordt gekeken naar oplossingen. Montuur uitzoeken ging ook goed. Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe bril. Moet wel weer even wennen maar ik weet dat als er iets is ik altijd langs kan komen
Fijne zaak met vakkundig en vriendelijk personeel.
ik ben erg tevreden over de service bij Dikhoff & Schurer Opticiens. Oogmeting en advies bij de keuze van een montuur waren uitstekend. Het eindresultaat geeft mij duidelijk meer comfort bij het zien. Dank!
Geweldig geholpen. Goed advies.
Vriendelijke en deskundige behandeling.
Goede service altijd bereikbaar
Zelfs via mail mogelijkheden om leesbril(len) te bestellen! Ik werd correct op de hoogte gehouden, ook mbt iets langere besteltijd
Een ding vond ik niet klantvriendelijk Wij moesten even wachten volgens. een medewerkster Zag dat ze flesjes vulde en vroeg alvast mijn flesje te vullen- nee dus Ook moesten wij staande wachten op een medewerker Dat kan ik niet 82 jaar Dat kwam allemaal onvriendelijk over Het was niet de eerste keer Mijn man had ook eerder een gemeen plaatsing gehad Wel steeds dezelfde medewerkster Ik misvJenny
De diagnose werd vakkundig vastgesteld. De cappuccino was ook lekker. Vriendelijk personeel
Professionals
Goed geholpen
Vriendelijk personeel die mij goed hebben geholpen om een leuke bril uit te zoeken.
Duidelijk advies en hulp, geduldige uitleg en service na aankoop
Herkenbare vakkennis en daarbij met een prima persoonlijk advies.
Geweldige begeleiding, alle tijd en uitleg.
Ze nemen alle tijd en zijn erg geduldig.
Proficiat
Uitstekende dienstverlening nemen de tijd voor de klant.
schade aan het frame is prima verholpen
Helaas had ik de laatste 5 jaar een Theo bril die verblikte door de zon. En de ontspiegeling ging van 1 glas af na ongeveer 3 en half jaar. DIT NOG NOOIT MEE GEMAAKT. Dus in november nieuwe bril gekocht. Kom ik een week geleden een vrouw tegen met een prachtige theobril op. Zes jaar geleden bij jullie gekocht EN DAAR MANKEERDE NIKS AAN!!!!!! DUS IK HAD DIKKE PECH.
Heb een bril met en voor mijn 91 jarige mijn vader uitgezocht. Mooie brillen veel keus en, ondanks ze het erg druk hebben, heel prettig en vriendelijk personeel. Ogen opmeten ging top en bril was zo uitgezocht. Misverstandje over het klaar zijn van de bril, maar de bril is persoonlijk thuisbezorgd en eerder klaar dan gedacht. Bedankt Ciska!
Alles prima alleen wel de bril in de juiste tas van de klant.