Super service!!
Vakkennis staat zeer hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf, alles gaat zeer professioneel. Vanwege de vele specialisaties kun je overal voor terecht. Er wordt eerlijk advies gegeven Prachtige grote winkel met een zeer grote collectie monturen en zonnebrillen. Iedereen is zeer vriendelijk en servicegericht, ze proberen altijd de voor jou beste oplossing te vinden.
Vanaf het meten van de sterkte van de ogen tot het uitzoeken en aanmeten van de bril heb ik gemerkt dat er heel veel kennis en zorg is bij Dikhoff & Schurer. Door een oogaandoening zijn mijn ogen net wat anders dan de meeste mensen. Hier is heel goed rekening mee gehouden tijdens de meting en het verdere proces, wat ervoor gezorgd heeft dat ik een goede bril heb met de juiste sterkte voor mij.
Goede uitleg ,fijne medewerkers,
Uitstekend geholpen!
KAPOT BILLEGLAS LATEN VERVANGEN, PRIMA SERVICE.
Voor en goede service, klantvriendelijkheid en tijd die er wordt genomen voor de klant moet je hier zijn. Er wordt naar jou geluisterd, dat is heel fijn. Kwaliteit is goed. Ik zou de zaak zeker aanbevelen.
Al jaren komen we bij Dikhoff & Schurer. Ook nu weer werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Ze nemen de tijd voor je en geven goed advies.
Oogmeting gehad en goed advies over computerbril. Die werk perfect. Heel blij mee.
Al jaren klant bij deze opticien. Een keer een 'uitstapje' gemaakt maar na een jaar alweer teruggekomen.
uitstekende klantvriendelijk en deskundig
Al eerder ervaren maar afgelopen maanden weer opnieuw.. leveren met elkaar echt vakwerk!! Enorme keuze uit brilmonturen.. betere merken! Gaan niet over één nacht ijs.. wat betreft oogmetingen…zeer professioneel!! Het bedrijf straalt gastvrijheid uit en er wordt goed samengewerkt!
Nieuwe bril, ogen opgemeten in een zeer gemoedelijke en vertrouwde sfeer. Zijn wij al minstens 50 jaar gewend.
Een zorgvuldige, uitgebreide behandeling. Dit geldt voor de oogmeting, het kiezen van een montuur en de afhandeling. Het personeel is geduldig, vriendelijk, voorkomend en zeker ook deskundig.
Van af het eerste contact tot aan de aflevering van de bril goede aandacht, sterkte meting en advies. In samenwerking met orthoptist en oogarts in ziekenhuis. ( oa nastaarbehandeling en prisma meting) Ik heb last van dubbelzien. Mijn beste opticien tot nu toe.
Op hele fijne en professionele wijze geholpen en geïnformeerd. Ik ben vast klant!
Erg vriendelijk personeel. Ben goed geholpen vakkundige meting waar ook rekening werd gehouden met mijn luie oog . De bekende opticiens waar ik ook wel eens ben geweest daar was het nooit opgemerkt. Er word zeker ruim de tijd voor je genomen. Mooie nette ruime en schone zaak. Ruime keuze aan monturen in elke prijsklasse. Eigenlijk wel 6 sterren
Zeer klantvriendelijk. Nemen uitgebreid de tijd voor je. Absoluut een aanrader.
Heel vriendelijk geholpen
Nemen de tijd voor de oogmeting en beantwoorden van vragen
goede voorlichting
De verkoper neem de tijd en luistert naar de klant ,wat wensen ze hebben. En vragen stellen en wat voor advies ze geven. Dan voel de klant goed bij.
Ik ben nu een paar jaar klant bij Dikhoff & Schurer ivm lenzen. Altijd als ik kom wordt er tijd en aandacht gegeven. Of het nu gaat om de jaarlijkse controle, of bij problemen met de ogen. Ook bij de kinderen, die bril dragend zijn, wordt op een speelse leuke manier omgegaan. 1x ontsteking van het oog gehad ivm vervuilde lenzen. Ik kon direct terecht bij D&S. Er werd tijd en aandacht gegeven en na een kort onderzoek en een paar druppen in het ontstoken oog ging ik weer naar huis. De irritante pijn verdween snel, kon goed slapen en de volgende dag ging het een stuk beter. Kortom, ik beveel iedereen in mijn omgeving D&S aan als ze vragen naar welke opticien ik ga.