Komt professioneel over, heel belangrijk, mijn ogen zijn uiteraard belangrijk Bij binnenkomst niet altijd direct te woord gestaan. Al is het : u wordt zo geholpen we zijn nog even bezig. Ik word gehoord en gezien bij binnen komst maar niemand zegt wat. Dat voelt ongemakkelijk.
Goed geholpen, medewerkers met veel kennis van zaken, nemen alle tijd om je goed te helpen. Goede service en de bril was snel klaar.
Je wordt direct op je gemak gesteld. Zeer deskundig advies bij het uitkiezen van een nieuwe montuur en brillenglazen. Zeer tevreden.
Er wordt meegedacht met betrekking nieuwe glazen aanschaffen, en heel geduldig nemen echt de tijd hiervoor.
snel, goede communicatie, professioneel
Vond wel dat het heel erg lang duurde voordat de bestelde modellen getoond konden worden. Heb er meerdere keren over moeten bellen.
Altijd deskundigheid in nauwe samenwerking met oogartsen-specialisten. De klant staat centraal met hun optometrische professionaliteit, bejegening, hulpzaamheid; geen moeite te veel. Sinds jaren klant en blijft dat bij dit betrouwbare bedrijf.
Professioneel geholpen, ik ben zeer tevreden met de geleverde bril. Altijd goede service, de hele familie komt hier zowat.
Professionele medewerkers die je goed adviseren
Hartelijk, uitgebreid en gericht op de beste oplossing voor mij.
Zeer positief
Heel erg fijn. Een brillenwereld was voor ons nieuw. Iedereen was aardig en behulpzaam.
Met alle rust en expertise geholpen
Altijd tot nu toe correct behandeld
Er wordt zeer zorgvuldig naar de cliënt gekeken. Uitgebreide metingen. Ze gaan niet over 1 nacht ijs. Bij twijfel komen er herhaalde metingen op een ander tijdstip. Er komt vervolgens een advies over de beste oplossing voor de klant. Ze geven ook garantie op het resultaat. Keerzijde is dat de rekening wel fors is. Maar goed dat weet je vooraf.
Ik ben uitstekend geholpen. Niet alleen maar een bril verkopen maar eerst kijken wat er mankeerd aan de ogen,en eventueel doorsturen naar de oogarts en daarna een montuur en glazen uitzoeken. Dit alles zonder enige druk en plezierige sfeer.
Fantastisch geholpen zo wel met de oogmeting als met het uitzoeken een brill
Zo doorgaan
Profesioneel, vriendelijk en heel toegankelijk om hulp te vragen
Zeer goede service en erg vriendelijk. Een opticien waar kwaliteit voorop staat.
Deskundig, goed georganiseerd
Prima geholpen
Je wordt goed geholpen ik ben al klant sinds ik 3 was. Nu ben ik 30. Duidelijke uitleg, goede metingen, goede service.
Dickhoff &Schurer zijn altijd aardig, behulpzaam en kundig. Denken mee over hoe het gaat, wat de beste oplossing is. Bij klachten zijn ze bereid om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen. Ook voor brillen voor kinderen zijn ze top. Zorgen voor ruimte om te kiezen, ook wel eens om van het geijkte pad af te wijken. Wat dan weer leuke, andere 'kijk' geeft, zowel letterlijk als figuurlijk.
Goede service en persoonlijk contact