4 weken na 2 staar operaties waren de ogen nog niet zo goed genezen dat een bril gedragen kon worden.......Vakkundig advies gaf aan nog een 6 tal weken te druppelen ..Pas toen de ogen voldoende genezen waren is begonnen met inmeten van de glazen ... Inmiddels blij met mijn nieuwe bril
Al 70 jaar naar tevredenheid klant van deze zaak...!
Altijd prettig contact en uitstekende producenten/ service.
Ik werd correct en professioneel geholpen. De medewerkers verstaan hun vak volgens mij goed.
Goede kwaliteit en afhandeling
Jeljer heeft mij heel goed geholpen, het is een top familie bedrijf, ik kom er al jaren, ondanks dat ik verhuis bent en niet meer in Sneek woon. Jullie zijn toppers.
Ik kwam bij Dickhoff & Schurer opticiens voor een oogmeting omdat ik vooral met lange werkdagen en vermoeidheid moeite had met lezen. Het bleek uiteindelijk heel erg mee te vallen met de afwijking van mijn ogen en er werd mij een leesbril met een computerfilter geadviseerd.
Guido heeft mij heel goed geholpen. Erg blij mee!
Personeel is ontzettend goed in hun werk Goede dienstverlening en eerlijk t.o. klant
Op prettige wijze aan mijn eerste varifocus bril geholpen. Bij de meting en bij het uitzoeken van een montuur. Erg fijne persoonlijke begeleiding.
Prima geholpen, van begin tot eind. Ben zeer tevreden.
Al jaren goede ervaring bij Dickhof.
Leuk geholpen
Fantastische kinderafdeling waar mijn dochter zich direct op haar gemak voelde. Rustige en klantvriendelijk personeel. Hebben alles duidelijk uitgelegd en alle tijd genomen om de juiste bril uit te zoeken. Ook contact omtrent de oogmeting en het bestellen van de glazen ging top. Mijn dochter had de week erna de bril al wat opgerekt en konden er zo binnen lopen om bij te stellen. Top service.
Heel mooi bedrijf Je word heel goed geholpen. Ze nemen alle tijd voor je. Heel tevreden
Met mijn schoonzus hier geweest. Zij heeft een verstandelijke beperking, waardoor er in begrijpelijke taal uitgelegd en een vraag gesteld moet worden. Dat werd goed opgepakt.
Wij zijn fantastisch geholpen door Ciska, Wij zochten een hippe bril voor ons zoontje van 3 jaar, in Leeuwarden konden wij niet slagen en we werden naar jullie verwezen, en wat een geweldige ervaring was dit, op spelenderwijs en laagdrempelig niveau mocht hij passen en uitkiezen, wij hebben dit allemaal als positief ervaren en zijn goed geslaagd, wij komen zeker terug!
Prettig en professioneel
Vriendelijk en deskundig geholpen. Alleen met het ophalen van de twee brillen klein probleempje. Was slechts één klaar. Volgende dag opgehaald.
Er is met veel geduld en aandacht besteedt aan mij als persoon en aan mijn ogen, zowel voor als na de staaroperatie (beide ogen).
Het aankopen van een bril was leuk voor onze dochter
Al in oantal jierren bin ik klant en by dit bedriuw sette se troch oant de produkten goed op maat makke binne. Dat is by my goed slagge! Alle kearen gean ik mei nocht nei de kontrôle. Jo eagen binne fansels hiel wichtich en dêrom is in goede kontrôle sa belangryk.
Goed geholpen en mooi advies bij uitzoeken van nieuwe bril
Hoge kwaliteit en service met uiterst bekwaam en vriendelijke medewerkers. Al zou ik in Maastricht gaan wonen, dan nog blijf ik bij deze opticien in Sneek (Friesland). Beter kan ik het niet verwoorden.