Top!
Goed advies van kundige opticien en prima service
Dankzij het professionele en zeer kundige team kan ik me met mijn bijzondere oogafwijking weer met meer zelfvertrouwen bewegen in de wereld. Ik ben de Visser optiek heel dankbaar hiervoor en zij zien (!) mij dan ook zeker terug.
Zeer tevreden met men men nieuwe bril.
controle van mijn ogen waaruit kwam dat ik een leesbril nodig had.
Opnieuw zeer tevreden met mijn nieuwe bril na oogmeting.
Goed en vlot geholpen. Zeer uitgebreide oogmeting.
kom al jaren in dit bedrijf
Zie verderop in de enquete
Naar diverse andere opticiens gehad te hebben springt deze er toch echt wel positief uit! De kennis, onderzoeken en adviezen zijn niet te vergelijken met mijn ervaringen bij anderen. Kwaliteit staat hier voorop! En zo zou het overal moeten zijn.
uitstekende service, prima bril
Alles keurig via de mail geregeld, ook de reminder mail prima. ook de afspraken lopen op tijd, niets aan veranderen
goede service en deskundig
Klantvriendelijk en behulpzaam. Prettig dat ik even binnen kan lopen als er iets met de bril is.
Zeer prettig geholpen, goed advies met top service
Fijne winkel met vriendelijk en vakundig personeel.
Het betreft een biljartbril welke niet voldeed in die zin dat het niet het gewenste effect had.
Uitgebreid geholpen bij de oogmeting en ruim de tijd genomen om een passend montuur te vinden. Prettige en vriendelijke service.
Van A tot Z fantastisch geholpen door de medewerkers. Ze zijn allemaal professionals en uitstekend opgeleid. En daarbij vriendelijk en klantgericht. Hier is de klant echt koning. Deze opticien kan ik van harte aanbevelen!
service prima
Voor de tweede keer bij deze opticien geweest, maar nu de laatste keer voor mijzelf. Erg fijn en goed geholpen. Ga hier volgende keer zeker terug naar toe.
Gewoon goed geregeld.
Ik kom er al jaren. Ik denk dat dat genoeg zegt.