geode service voor de brillen en snelle levering van lenzen.
Geen
Ik ben bij Visser optiek heel goed geholpen. Er werken aardige professionele mensen.
Prima service, bieden ook alternatieven als bv de prijs omhoog gaat
géén
,,,,
Zie boven.
Laat weten dat jullie zeker kunnen concurreren met de bekende landelijke ketens. Service/deskundigheid in relatie met goede bril tegen een redelijke prijs
Zou het zo 123 niet weten.
geen
Leuke mensen, goede service. We komen al jaren bij de Visser voor een nieuwe bril of zonnebril en het is altijd goed.
Sinds 5 jaar klant bij de Visser, zeer persoonlijke benadering, prima service.
Altijd vriendelijk personeel wat eerlijk is.
goede deskundige service.
erg tevreden over mijn bril, ook heel goed geholpen.
weinig
Geen
Ik ben heel tevreden, echt super!