Fietsrekje aan de zijkant misschien?
De proffesionele manier van hulp bij het uitzoeken van een bril en de goede manier van het helpen als de bril niet meteen goed zit is zeer klantvriendelijk en kundig.
Geen
verbeterpunten.......eigenlijk kan ik er geen opnoemen, blijf op deze manier doorgaan!
nvt
primaenlekkerdichtbij wasspecksaverklantvoordienvondtzenietmeerzogoed
N.V.T
Weet ik op het moment niet
glaasje limonade (?) tijdens meting/wachten
Kortings beleid wat vreemd
blijf zo vakkundig en klantvriendelijk. Dan is het prettig om bij jullie te komen.
Zeer goed geholpen door mevr. van Den Dries. Alle vragen zijn beantwoord en het product is geleverd volgens afspraak. Er heerste een ontspannen, ongedwongen sfeer.
Goede ervaring, goede kwaliteit
geen
zou het zo niet weten
ga zo door
de heer Visser heeft me enigszins overdonderd met zijn zienswijze, als ik een vriendin had meegenomen was het een andere keuze geworden. Zelf kan ik moeilijk snel beslissen !!!