N V T
Vakkundige en persoonlijk benadering. Top service
Ben heel erg tevreden over alles!
Ik ga gelijk op tilt als ik het sterretje ga lezen en lees: vragen met ster verplicht, dat kun je zo niet stellen aan een vriendelijke klant, het is een verzoek! Kwaliteit, Waarvan? De jonge man die mij de test afnam, liet me mijn arm omhoog doen en duwde, hij heeft mij er geen uitleg over gegeven, dat mis ik nog steeds. daarom informatie verstrekking een 6.
Iets meer ruimte in de behandelkamer.
weet niets
Ga zo door
Je wordt er altijd zeer goed,professioneel en met veel geduld geholpen!
In een woord is De Visser Optiek: Top!
Nee
geen
Alles is prima
kan niets bedenken
Geduldig en geen probleem om bij niet passende contactlenzen van merk en model te veranderen
Ik heb een oogziekte en vind alle steun en hulp die ik nodig heb. Ik ben blij dat ik vaak mijn oogdruk mag laten meten. Daarbij krijg ik niet het gevoel dat dat lastig wordt gevonden. Daar ben ik blij mee.
Tip. Zaak is goed bereikbaar per auto en voldoende parkeerfaciliteiten voor de deur.
Kan er als je twee brillen koopt echt geen korting af ?
Eerste bril, na eerste glazen terug vanwege slecht zien zat foutje in glas.2e glazen nog niet goed kunnen lezen.hierna de wst duurdere glazen erin en prima!heel goed geholpen met dit alles.