JAREN LANGE ERVARING
Klantvriendelijke/professionele medewerkers. Goed advies. Oogmetingen gaan op afspraak, er wordt ruim de tijd voor genomen om nauwkeurige meting te doen.
het is een fijne zaak met een breed assortiment.
Nog niks 😉
geen
?
Volgens mij geen
We zijn al jaren bij de visser optiek.we hebben alleen maar lof over kwaliteit en vriendelijkheid!
Klantvriendelijkheid kan beter, bijv. als je langs komt om je bril goed te laten zetten. Fijn als ook daar de tijd voor genomen wordt. Prima als iemand in opleiding je helpt, laat dit van te voren even aangeven. Minder fijn als je dan 3 verschillende mensen hebt die je helpen. Informatieverstrekking: bijna kreeg ik de (goedkopere) glazen die ik voor mijn reservebril vorig jaar had gekozen ook in deze bril, omdat gevraagd werd: dezelfde glazen weer? Hoewel het even tijd kost, toch goed om even duidelijk te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
zeer goede gesprekken gehad engoede informatie.
Fijne winkel met zeer deskundig advies
Kan niets noemen, het is allemaal al zo goed
Het assortiment rechthoekige monturen en zonnebrillen voor mannen zou wat uitgebreider mogen zijn.
Ik ben uitermate tevreden over de oogmetingen door Andre de Visser. Ook de service door alle medewerkers is erg goed.