via osteopaat hier terecht gekomen top
Altijd vriendelijk, wordt achter mij aangezeten wanneer ik een afspraak moet maken. Is erg belangrijk voor mij doordat ik zelf wel een slordig hierin kan zijn.
zeer vriendelijk, goed inzicht wat bij jou past. veel keus en alles net wat anders dan elders.
Prettig, fijn dat in mijn situatie prioriteit kon worden gegeven aan de oplevering.
Geen
Ik ben bij jullie heel goed geholpen door A.J. van de Ree mijn complimenten, ik ben super tevreden met mijn nieuwe bril.
Heel goed geholpen door Hanneke.
Kies in sommige gevallen voor navraag bij collega's. De keuze in monturen vonden wij een "minder sterk" punt. Het was moeilijk een keuze te maken, maar dankzij de initiatieven van collega-opticiens kwam het gelukkig toch goed.
Verwijzingen osteopaat ben ik nog niet uit....
geen
Prima service, professionele begeleiding.
Goed geholpen, klantvriendelijk. Ze nemen de tijd om je te helpen. Een afspraak maken gaat vlug. Wat je besteld hebt is er al gauw. Jammer dat er vergeten was om de vergoeding van de glazen van de CZ eraf te halen. Verder goede service
Niets op aan te merken.
vriendelijke en snel
A a n d a c h t voor uw klant !
iets meer monturen