vriendelijk en betrokken, tijd voor de klant
Vriendelijke en goed geholpen. Nemen goed de tijd voor de oogmeting en ook voor het kiezen van het soort glas! Ook bij het uitzoeken van het montuur geven je op een fijne manier advies.
De Visser Optiek kijkt verder dan alleen naar de ogen. Regelmatig wordt je doorverwezen naar chiropractor en/of osteopaat om onderliggende oorzaken te verhelpen.
Prima geholpen door mensen die weten waar ze het over hebben.
Een optiek die voldoet aan alle eisen.
Altijd goede service en niets is teveel! Dankzij de Visser Optiek heb ik mijn zicht weer terug! Daar ben ik hen zeer dankbaar voor! Zeker Isabelle. Haar kundigheid en professionaliteit is echt top!
snel geschikte bril gevonden.
Veel geduld bij het uitzoeken van monteur en goede kijk op wat er bij je past qua vorm van je gezicht.
Super geholpen!👍🏻
Beter in werken staigere
Goed geholpen en lekker dichtbij
geen
Deskundige Opticiens echt Top
Geen ontvangstbevestiging van de mail met het recept, was even verwarrend, maar is goed gekomen..
Je kan altijd binnen lopen en wordt dan ook goed geholpen.
mijn eerste ervaring is heel goed bevallen.
Heb de email van jullie nooi ontvangen dat mijn bril klaar was. Ben toen na ruim twee weken maar eens gaan informeren!
Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bovenaan in het vaandel