Prima service, klantvriendelijk, veel kennis. Ik was altijd bij een goedkope brillenketen, maar door hun gebrek aan kennis heeft dat bijna mijn ogen gekost. De Visser heeft mij hier gelukkig uit gered en daar ben ik ze erg dankbaar voor.
Supersnelle service
Al veel jaren tevreden over de goede service.
prima geholpen
ALLES PRIMA.
zo door gaan
Van te voren zeggen wat de lenzen gaan kosten als dit natuurlijk mogelijk is. Ik moest in ieder geval direct een bril en nieuwe lenzen aanschaffen. Voor de rest ben ik tevreden
N.V.T.
Ik zou niet graag naar een ander gaan. Top.
geen
Dit is mijn eerste en positieve ervaring met De Visser Optiek, kwaliteit en dienstverlening moet ik nog ondervinden.
indien er bij aflevering van een nieuwe bril, een brillenkoker "cadeau"wordt gegeven dan ook graag kijken of deze past.
De medewerkers doen er alles aan om tot een goed resultaat te komen en nemen uitgebreid de tijd hiervoor.
Ga zo door!
Geen
Zeer snelle service, de ene dag geweest voor een meting de volgende dag kreeg ik al een telefoontje dat deze binnen was