Kan ik op dit moment niet geven.
Zeer tevreden met de service. Men denkt mee. Er wordt niet zo maar iets gedaan om te verkopen!
Ze hebben kennis van zaken. Ik ben echt heel goed geholpen de service is super!
Wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.
geen tips
Heel erg fijn en goed geholpen! Ik ben heel erg blij met mijn bril! :)
Wanneer je bij hen binnenstapt, merk je dat er een leuke sfeer is, medewerkers zijn altijd opgewekt en je wordt snel geholpen.
Zou gebeld worden als bril binnen was.(1-2 weken) Hebben zelf gebeld toen het bijna 2 weken duurde bleek de bril wel binnen te zijn maar was er niet gebeld .
Een fijne winkel om een bril te kopen. Je kan een medewerker vragen voor een goed advies die bij je past.
Hele goede service!
Ik ben verrassend goed, plezierig en zeer vakkundig geholpen. Ik beveel dit adres aan anderen aan.
deskundige adviezen gevarieerd assortiment goede adviezen
Wanneer jullie Tag Heuer brillen ook in het assortiment hadden, zou ik blij zijn. Is overigens niet iets waar De Visser optiek op aangekeken kan worden.
nvt