Prettige winkel. Als je binnenkomt is er snel iemand die vraagt hoe hij/zij kan helpen. Als je niet meteen geholpen kan worden krijg je een stoel en een kopje koffie. Bij het uitkiezen van een bril krijg je naast advies ook uitleg waarom een bepaald model minder geschikt is. Ruime keuze in monturen, ook van zonnebrillen.
Fijn en netjes en rustig geholpen
Prima geholpen en heel goede meeting.
Gewoon de tijd voor je nemen aanrader
Wat ben ik blij dat ik de tip kreeg om naar deze opticien te gaan! De tijd en de aandacht die aan je wordt besteed is grote klasse. Dat vind je echt nergens anders. Als je voor kwaliteit gaat en je kostbare ogen het allerbeste gunt, dan ga je hier heen. Kunnen al die goedkope opticien-ketens niet tegenop. Hier betaal je gewoon voor een bril en dan heb je ook wat. Veel dank voor jullie perfecte aandacht en begeleiding!
voldoende aandacht, geduldig. Deze beoordeling heb ik 4 x ontvangen in 4 emails !
Ik kom hier al jaren, dus dat zegt genoeg!
Prima service en aardige mensen!
Vakkundig en vriendelijk geholpen. Vertrouwd adres met veel ervaring. Innovatief.
Slechte werknemers geen specialistische hulp. Bestaan puur door de ouderen uit de omgeving die er al jaren klant zijn.
Al aantal jaren bij lenzenspecialist voor controles en nieuwe lenzen, dit ervaar ik als zeer positief
Zie hierboven
Was al lang op zoek naar nieuwe bril. Met jullie hulp binnen 10 minuten leuk montuur gevonden. Nog dezelfde middag voor oogmeting. Super!
Prettige communicatie, goed advies, niet opdringerig.
goed vriedelijk
Gewoon super service!! Je zal maar je zonnebril van net zo n 2 maanden oud in een hete auto laten liggen en dan niet meer door je glazen kunnen kijken, dom dom, maar nooit geweten dat dit zo werkt.. Zonder pardon kreeg ik naast 1 + 1 glas gratis, toen ik vroeg of dit onder een soort verzekering viel, nogmaals de helft van het nog te betalen glas korting! Nou als dat geen service is, dan weet ik het niet meer !!
Goed oogeleid team van specialisten die de lat hoog leggen als het gaat om service en klanttevredenheid
Nog niet zo lang ervaring maar tot nu toe, top. Ook de samenwerking met de osteopaat, die mij doorverwezen had, is goed.
Professionele begeleiding
Wederom prima geholpen, er wordt de tijd genomen om te luisteren en de ogen goed te meten.
Fabiola is een topper
Bij het aanmeten van lenzen en het uitproberen hiervan meerdere afspraken moeten maken. Steeds met veel aandacht, zeer goed en vriendelijk geholpen.
Aardig personeel, goede service. Moest erg wennen aan het leesgedeelte, werd er verschillende keren over opgebeld hoe het ging, of ik het al een beetje gewend was.
Er werd uitgebreid de tijd genomen voor mijn dochter. Na een uitgebreide oogmeting werd er ook goed de tijd genomen om een passend montuur uit te zoeken. Allemaal voorzien van goede informatie. Erg vriendelijk personeel en uiteindelijk een zeer mooie bril als gevolg.
cvxcvxcv