Klantvriendelijk en goede service!
was mijn bril verloren binnen nog geen 2 uur had ik een nieuwe op mijn neus
Zeer klantvriendelijk en prima service.
zeer goed
Veel tijd krijg je voor een passing
Leuke en gezellige optimetrist die de oogmeting afnam. Echt een feesstje. Kom zeker terug.
Goed en snel geholpen.
ik werd correct geholpen
Prima, meedenkekend.
vakkundige oogmeting, goed advies en vlot geholpen, dus tevreden
Ik word altijd goed geholpen. Er wordt meegedacht bij eventuele problemen.
Ontspannen sfeer, professionele verkoopster en advies. Rustig en geduldig Duidelijke info , uitgebreide oogmeting
Vriendelijk, informatief en behulpzaam
optimale zorg en aandacht met goed zicht als resultaat.
Ze hebben alles uitgebreid getest. Goede oogmeting, duidelijke uitleg en namen alle tijd. Was echt top! En ook de bril die ik nu heb is echt super. Goede glazen en een mooie bril. Je betaald er wel wat voor, maar daar krijg je ook wel wat voor.
Allergie voor neusvleugels een nieuw montuur gekocht ende glazen konden over gezet worden. Toen allerlei monturen gepast en prima geholpen niks teveel.
Erg fijn optiek, word goed geholpen en service is prima. Snelle levertijd!
Cat 2-4 zonnebril bestemd voor bergsport. Mooi assortiment Julbo beschikbaar.
Netjes en beleefd geholpen
👍👍👍
Ze nemen daar de tijd voor je... als iets niet duidelijk is vertellen ze het opnieuw of laten het zien.... zeer tevreden hoe ik daar geholpen ben
Netjes en deskundig geholpen. Nemen alle tijd voor de klant!
Top!!!!
Ben zeer tevreden, Ze hebben veel kennis en ervaring met brillen & lenzen. Altijd klantvriendelijk en leveren een goede service.
zeer deskundig en vriendelijk personeel !