Al jaren een hele goede service, en advies ,om evt verder onderzoek te laten doen
mooie fijne winkel en leuk personeel ben heel tevreden
Fijne opticien met alle expertise in huis. Onderscheid zich met alles van de grote ketens.
Als iets niet lekker zit met je bril is het snel opgelost!!
Ook al won ik in het buitenland, ik hoef maar te bellen en mijn bestelling wordt direct geregeld. Controles gebeuren tussendoor wanneer ik weer in Nederland ben. Zo blijft het lekker vertrouwd.
als je een probleem hebt, kun je altijd terecht. Ook als je geen afspraak hebt. Als zij denken dat je klacht serieus is, word je, indien mogelijk, direct en zeer kundig geholpen. Je wordt erg vriendelijk geadviseerd door het hele team.
Mijn vrouw en ik kochten beiden een nieuwe bril bij de Visser optiek. We werden met alles heel goed geholpen. Zeer kundig en vriendelijk personeel.
bij aankoop nieuwe (zonne) bril ( nieuwe glazen en montuur) ruim de tijd gekregen om beslissing te nemen zonder opdringerigheid. Er werd echt voldoende tijd gemaakt om tot beslissing te kunnen komen. Fijn dat er een aantal monturen mee naar huis mochten!
Snel geholpen en goed geadviseerd.
Een nieuwe bril na 10 jaar (oude brill was nog perfect maar je wilt ook eens wat anders) ogen gecontroleerd en een nieuwe bril uitgezocht en alles zeer goed verlopen
Voor het eerst bij deze opticien geweest. Veel vragen en goede antwoorden. En een duidelijk advies. Niets opgedrongen. Kom terug voor een volgend advies zoals is afgesproken. Bedankt.
Ik ben deskundig geholpen
Het hele traject is super goed verlopen. De meting, de advisering van de glazen en advisering van een passend montuur door de adviseuse van voorkeur en snelle levering. Gewoon supergoed. Ik heb nu ook weer een bril die goed bij mij past.
Goed advies. Goede uitleg en vriendelijke medewerkers
Bij De Visser optiek word je vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen. Er wordt ruim de tijd voor je genomen zodat je uiteindelijk met een perfecte bril de deur uitgaat. Ik ben een zeer tevreden klant!
goede service en meedenken bij niet goed zittende bril
Duidelijke communicatie op gebied van de mogelijkheden voor mijn situatie.
Goed geholpen
Goede ervaringen
Ik ben ontzettend goed geholpen, ik heb nu nachtlenzen en ik ben daar heel blij mee
Vaak hebben ze een hele brede keuze aan monturen dus vind je er bijna zeker iets wat bij je past. Voor zover ik kan beoordelen hebben ze moderne apparatuur en zijn kundig.
ik kom hier al jaren maar opnieuw weer verrast door de fijne benadering, klantvriendelijk, deskundig en professioneel. Niets is te veel om de juiste bril aan te meten! super, kom in de toekomst zeker weer terug
Gezien ik door mijn oogoperatie een bijzonder geval ben, hebben ze echt de tijd genomen en met elkaar mijn scores besproken. Compliment!!
Enthousiaste medewerkers die echt een bril adviseren die bij je past Nemen uitgebreid de tijd. Goede oogmeting. Heel vriendelijk.
Snelle en uitstekende service. Kon snel terecht voor aanmeten van mijn eerste leesbril. Vriendelijk en professioneel personeel. Snelle levering bril. Tevens goed bereikbaar. Dik tevreden met mijn bril.