Zeer vakkundig voorzien van advies en afhandeling. secure oogmeting. Kortom een dikke pluim voor Isabelle en haar team
Heel fijn geholpen
professioneel
Vakkundig vriendelijk en nemen tijd voor. Bereikbaarheid ok
ik kom daar al jaren en dat bevalt me goed prettige mensen en hele goede service
Mijn ervaring Luidt: Ik ben erg blij met de hulpverlening tot het aan kopen van een bril of zo wel kleine dingen maakt voor de verkoopploeg niet uit! altijd bereid tot..al het goede
Nu gaat het na een week wennen aan het leesgedeelte heel goed.
afgelopen jaren wat gesukkeld met ogen en aansluitend de bril, Nu vakkundig naar gekeken, wat een verschil! Zo blij!
Antwoord gekregen op de vragen over de contactlenzen die ik droeg. Voor nieuwe lenzen uitgebreide oogmeting gedaan, hier worden ook metingen verricht die ik ergens anders nooit heb gehad. Ook een bril gekocht, ook hier voor goed advies gekregen. Eindelijk een bedrijf waar service wordt gegeven.
Heel fijn en rustig geholpen. Alle tijd voor me.
In december ruim een uur met mij bezig geweest. Brief mee voor oogarts. Geen kosten voor consult
Alleen maar goede ervaringen.
Bril voor mijn zoontje hier gekocht.
Het contact was zeer persoonlijk en belangstellend.
Ik heb goed advies gekregen i.v.m.staar operatie en daarna goede oogmeting.Heel tevreden.
Netjes en keurig geholpen door vriendelijk en ervaren personeel. Was de eerste keer, maar goed bevallen.
Een brillen zaak, die mee denkt en niks moet omdat het mag. Vakkundig en keuze is reuze
Werd vriendelijk ontvangen en er werd naar me geluisterd. Kreeg niet het gevoel dat ze het vervelend vonden naar me te luisteren of dat zij zich haasten om nog een ander te helpen.
Ik werd goed geholpen door het personeel. Goede opticien
had direct het gevoel dat het goed was.
Na jaren bij mijn vorige opticien overgestapt naar De Visser Optiek en absoluut geen spijt van.
Netjes geholpen mensen zijn vriendelijk
Zeer klantvriendelijk, professioneel en op de individuele behoefte gericht!
Door het persoonlijke contact voel ik me gezien en gehoord. Je kan altijd even binnen lopen voor advies of een afspraak. Erg fijn personeel